Awaria - kamery i inne

Rorschach

Zadomawiam się
Dlatego pisałem wcześniej. Powinniśmy się zebrać w większą grupę i razem wystosować pismo od prawnika. To nie jest tak, że nic nie możemy zrobić.

Slaww

Fachowiec
Nie chce dobijać, może to nie ma związku większego z dostępnością części ale.. ja na wymianę felgi (po uszkodzeniu przez skuter z OC sprawcy) czekam gdzieś od października 2024, terminy przekładane co 3 tygodnie.. dobrze, że samochód jeżdżący. Bodyshop już mi nawet zrzuty z ekranu wysyła jak tesla przenosi wysyłkę z magazynu holenderskiego, bo przestałem im wierzyć.

pmlody

Pionier e-mobilności
Realnie, niech do wymiany jest 50 kompow w PL… skad maja wziac 50 aut zastepczych :)
Pewnie w calej PL nie ma na wynajem tyle wlektrykow :)
Nie musi być elektryk. Auto podobnej klasy. Zresztą, serio, w innych markach lepiej nie jest. Kolega drugi miesiąc jeździ moim busem bo aso alfy nie umie naprawić silnika benzynowego. A to przecież technologia co ją każdy kowal umie naprawić i w dodatku bezawaryjna, nie to co bev ;)

tanczmy

Zadomawiam się
ps zepsuta demowka z tym samym problemem zniknela z Krakowa, ciekawe jak szybko wroci
Jak ostatnio jechałem demówką w Lublinie to był tam stary soft z już pobraną aktualizacją i odliczaniem aktywującym się na postoju. Nie miałem odwagi aktywować, ale to pewnie też tykająca bomba :D

Kojarzycie czy były może przypadki trójek wydanych bliżej grudnia, które też padały? Bo teraz to trochę strach zamawiać :/

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie musi być elektryk. Auto podobnej klasy. Zresztą, serio, w innych markach lepiej nie jest. Kolega drugi miesiąc jeździ moim busem bo aso alfy nie umie naprawić silnika benzynowego. A to przecież technologia co ją każdy kowal umie naprawić i w dodatku bezawaryjna, nie to co bev ;)
No gdzie, kupil tesle a ma jezdzic spalinowym passatem ? Przeciez co drugi domagal by sie zwrotu za benzyne bo on za darmo jezdzil :)

pmlody

Pionier e-mobilności
No gdzie, kupil tesle a ma jezdzic spalinowym passatem ? Przeciez co drugi domagal by sie zwrotu za benzyne bo on za darmo jezdzil :)
Generalnie rozumiem problem, aczkolwiek, wolałbym dostać cokolwiek, niż pożyczać auto od znajomych/wypożyczalni.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Realnie, niech do wymiany jest 50 kompow w PL… skad maja wziac 50 aut zastepczych :)
Pewnie w calej PL nie ma na wynajem tyle wlektrykow :)
Z wypożyczalni jak nie mają własnych? To proste.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Zawsze można też zaproponować ekwiwalent na zabezpieczenie transportu we własnym zakresie.