Bagażnik dachowy Tesla3

slawexxx44

Nowy na Forum
Może dlatego że Tesla nigdy nie wypuszczała Performance z hakiem ze względu na jej obniżenie w porównaniu do SR i LR. Z drugiej strony to szkoda 4 letniej gwarancji. Też bym chętnie założył gdyby nie gwarancja.
ale to właśnie chyba nie wpływa na ogół gwarancji? Jedynie na elementy bezpośrednio połączone z hakiem. Przynajmniej tyle się dowiedziałem przez telefon z serwisem Tesli.

Jac3k

Posiadacz elektryka
ale to właśnie chyba nie wpływa na ogół gwarancji? Jedynie na elementy bezpośrednio połączone z hakiem. Przynajmniej tyle się dowiedziałem przez telefon z serwisem Tesli.
Tylko które elementy są połączone. Praktycznie wszystkie. Na przykład możesz mieć błędy w systemie generowanym przez hak itp. To jest ciężki temat. Trzeba go jakoś podłączyć pod instalacje elektryczną.

ciastek

Pionier e-mobilności

MaciekM3

Zadomawiam się
Był w lecie wątek Rowery w TM3. Ja mam oryginalne belki poprzeczki Tesli i jestem bardzo zadowolony. Pierwszy montaż przez te głupie komentarze i filmiki z YT o pękających szybach trochę stresujący, teraz 10 - 15 minut i gotowe. Do tego uchwyty rowerowe Thule i w drogę, 3'ka jest niska więc bez problemu zakładam 3 rowery. Box'a jeszcze nie zakładałem, ale może też spróbuje.