Tak, w tym filmie gadał że tm3 polift ma kamerę na zderzaku, a nawet powiedział o tym 2 razy. Powiedział że woli wnętrze ze starej trójki, bo w jego aucie jest alcantara na drzwiach a w modelu highland było białe wnętrze xD. Dodatkowo powiedział że zawieszenie się nie zmieniło. Strasznie dużo błędów jak na dziennikarza motoryzacyjnegoNie lubię jego filmów, bo jest dużo, niesprawdzonych informacji. Wypadało by, aby jednak przy recenzji zgłębiał temat.
Tiaaa, nawet siedząc w salonie bez jazdy też doszedłem do wniosku, że takie kierunkowskazy to kompletna porażka, żeby chociaż tam były fizyczne przyciski i jakieś coś na przycisku w stylu jak dla niewidomych żeby można było haptycznie wyczuć.Jeden pies czy to wajha czy ekran, ale automatyczny wybor jest fajny. Wg mniie 95% się nie myli.
Szkoda że np po, wyborze w tył np w garazu lub na parkingu nie polecapotem jazdy do przodu. Robi to raz na początku.
Na 1000 x można czasem z nonszalancji źle maznąć lub za slabo. Ale z wyborem dźwignią też to bywa.
Celem likwidacji wajh byla kasa. W przypadku obslugi kierunkowskazow to porażka, wycieraczki i wybór jazdy, raczej sprawa jest obojętna po ponad roku uzywania
A z tym akurat w ogóle nie mam problemu. Bałem się tych kierunkowskazów, ale po pierwszych 100km już intuicyjnie wiem gdzie są, nie ważne czy jadę autostradą czy na rondzieTiaaa, nawet siedząc w salonie bez jazdy też doszedłem do wniosku, że takie kierunkowskazy to kompletna porażka, żeby chociaż tam były fizyczne przyciski i jakieś coś na przycisku w stylu jak dla niewidomych żeby można było haptycznie wyczuć.
W moim przypadku trójka performance to byłoby czwarte auto, już teraz jak wsiadam do piątki to uruchamiam wycieraczki bo chcę bieg włączyć, a jak jadę piątką to chcąc uruchomić wycieraczki to włączam światła adaptacyjne.A z tym akurat w ogóle nie mam problemu. Bałem się tych kierunkowskazów, ale po pierwszych 100km już intuicyjnie wiem gdzie są, nie ważne czy jadę autostradą czy na rondzie
Każdy ma inaczej, ja jak przesiadam się między spaliniakiem w manualu a nową trójką nie mam żadnych problemów. W spaliniaku macham ręką na wrzucenie kierunku, w tesli klikam guzikW moim przypadku trójka performance to byłoby czwarte auto, już teraz jak wsiadam do piątki to uruchamiam wycieraczki bo chcę bieg włączyć, a jak jadę piątką to chcąc uruchomić wycieraczki to włączam światła adaptacyjne.
Raczej stawiam na wiekStatystycznie niestety jest na niekorzyść kierunków w kierownicy...
Moja żona nie miała problemu . Ja się musialem z miesiąc przyzwyczajać . Z tego okresu został mi koralik przy prawej strzałce jak w Braliu
Płeć ?
Na to zwalam , wtedy mi lżej...
@Kszychu sprawdź swoją płećPozory mylą