Be Charge

Jaceq

Pionier e-mobilności
Właśnie przed chwilą patrzyłem gdzie by tu wykorzystać kupon na 5 EUR w wszystko prawie na czerwono poza ionity, które mi nie po drodze. Chyba zostanę tylko przy SuC, bo szkoda nerwów.
Jeśli masz zawsze SuC po drodze to oczywiście najlepsza opcja. Sęk w tym, że nie ma ich niestety za wiele w Polsce :-(

Jaceq

Pionier e-mobilności
ionity jeszcze mniej
Nie ma niestety w PL takiego operatora, którym by się załatwiło kompleksowo kwestię ładowania. Trzeba się ładować u różnych. Ale i tak jest nieźle bo zawsze jakaś ładowarka się znajdzie. Osobiście bardzo chętnie bym się ładował tylko na SuC no ale się nie da..

STMS

Pionier e-mobilności
Nie ma niestety w PL takiego operatora, którym by się załatwiło kompleksowo kwestię ładowania. Trzeba się ładować u różnych. Ale i tak jest nieźle bo zawsze jakaś ładowarka się znajdzie. Osobiście bardzo chętnie bym się ładował tylko na SuC no ale się nie da..
nie o tym mowa w tym wątku

ale tak czy inaczej jest - GW + SuC w zupełności wystarczy

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Raczej całe Be Charge w PL jest offline.
Wszystkie lokalizacje w PL na czerwono, RFID NotAvailable.
Nie wiem co znaczy czerwony wykrzyknik z komunikatem "24h"
W DE już OK
A w DE też nie działało? Warto zgłaszać brak możliwości ładowania w PL, to są Włosi, mogą nie wiedzieć nawet...

Jaceq

Pionier e-mobilności
A w DE też nie działało? Warto zgłaszać brak możliwości ładowania w PL, to są Włosi, mogą nie wiedzieć nawet...
Tak na oko jakiś problem w Polsce mają. W innych krajach Ionity na zielono.. Zgłaszałeś do BeCharge?