Be Charge

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Kończy mi się pakiet, a mam w zanadrzu kupon 10 EUR. Powinienem przerwać ładowanie przy ostatnich kWh i oddzielnie wystartować dla zużycia kuponu czy mogę po prostu przeciągnąć o te 10 kWh i samo się zuzyje?

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Kończy mi się pakiet, a mam w zanadrzu kupon 10 EUR. Powinienem przerwać ładowanie przy ostatnich kWh i oddzielnie wystartować dla zużycia kuponu czy mogę po prostu przeciągnąć o te 10 kWh i samo się zuzyje?
Znając życie i ich aplikacje to pewnie policzy ci osobno, możesz sprawdzić i później podziel się wiedzą

domingo

Fachowiec
Przy uruchamianiu ładowania wybierasz czy z pakietu czy z pay-as-you-go. Więc musi to być osobno uruchomione ładowanie

Attachments

• Zrzut ekranu 2023-09-20 o 13.27.09.jpeg
    Zrzut ekranu 2023-09-20 o 13.27.09.jpeg
    514,4 KB · Liczba wyświetleń: 5
Last edited:

Piotr

Posiadacz elektryka
Dziś IONITY Kutno żadna z 2 nie wystartowała. Próbowałem i aplikacją i kartą 🤷‍♂️

Jusand

Posiadacz elektryka
Karta na Ionity nie działa nigdzie.
A ja specjalnie kartę zamawiałem za ileś tam euro, żeby móc odpalać. W lipcu i sierpniu korzystałem i działało, zarówno w Polsce jak i w Niemczech

Piotr

Posiadacz elektryka
A ja specjalnie kartę zamawiałem za ileś tam euro, żeby móc odpalać. W lipcu i sierpniu korzystałem i działało, zarówno w Polsce jak i w Niemczech
Ja zrobiłem podobnie a teraz okazuje się, że niepotrzebnie