TakW Niemczech tez tylko z apki?
TakW Niemczech tez tylko z apki?
Znając życie i ich aplikacje to pewnie policzy ci osobno, możesz sprawdzić i później podziel się wiedząKończy mi się pakiet, a mam w zanadrzu kupon 10 EUR. Powinienem przerwać ładowanie przy ostatnich kWh i oddzielnie wystartować dla zużycia kuponu czy mogę po prostu przeciągnąć o te 10 kWh i samo się zuzyje?
I tak zrobię, choć po przekroczeniu pakietu leci właśnie pay-as....Przy uruchamianiu ładowania wybierasz czy z pakietu czy z pay-as-you-go. Więc musi to być osobno uruchomione ładowanie
karta w PL nie działa... Taka informacja jest w aplikacji..Dziś IONITY Kutno żadna z 2 nie wystartowała. Próbowałem i aplikacją i kartą 🤷♂️
Karta na Ionity nie działa nigdzie.karta w PL nie działa... Taka informacja jest w aplikacji..
A ja specjalnie kartę zamawiałem za ileś tam euro, żeby móc odpalać. W lipcu i sierpniu korzystałem i działało, zarówno w Polsce jak i w NiemczechKarta na Ionity nie działa nigdzie.
Ja zrobiłem podobnie a teraz okazuje się, że niepotrzebnieA ja specjalnie kartę zamawiałem za ileś tam euro, żeby móc odpalać. W lipcu i sierpniu korzystałem i działało, zarówno w Polsce jak i w Niemczech