Be Charge

Jaceq

Pionier e-mobilności
Czy rozumiem jak ktoś kupi pakiet pod koniec października, to w listopadzie będzie mógł go wykorzystać?
Na to wychodzi. Ale kolejnego już nie dostaniesz.

Jusand

Posiadacz elektryka
Możesz sprawdzić w historii z którego profilu ładowałeś. Miałem dokładnie identyczną sytuację. Napisałem reklamację, pani najpierw nie mogła ogarnąć o co chodzi, w kolejnej wiadomości zasugerowała, że trzeba korzystać z odpowiedniego profilu (prywatnego), załączyłem jej zrzuty ekranu i po tej akcji cisza.. Ja akurat miałem 5 EUR na karcie więc mi ściągnęło. Pewnie jest to element obecnych zmian dot. klientów spoza Włoch.. Szkoda, oferta była całkiem spoko.
Z prywatnego, sprawdziłem jeszcze przed chwilą. Trudno, zostaje SuC, GW a na Orlenie WC.

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Oferta była super, jak to Włosi, zajęło im trochę czasu zdać sobie sprawę że coś jest nie tak.. ja od nich zużyłem 470kwh :), przez nowej ofercie to dziękuję, szkoda nerwów na ich aplikację i pomoc techniczną...

Jaceq

Pionier e-mobilności

adianqo

Nowy na Forum
No dobrze, ale jeśli wybierze się kraj MainCountry jako Italy to może się nic nie zmieni? Gdzieś wynika z tego że to nie zadziała? Albo jak będę we Włoszech będę mógł kupić pakiet?

Jaceq

Pionier e-mobilności
No dobrze, ale jeśli wybierze się kraj MainCountry jako Italy to może się nic nie zmieni? Gdzieś wynika z tego że to nie zadziała? Albo jak będę we Włoszech będę mógł kupić pakiet?
Może zadziała.. Ale to już się robi kombinowanie jak przy enelX. Słabo :-(

Piotr

Posiadacz elektryka
A czy z tego nie wynika ze zniżki tylko we Włoszech i San Marino?

The rates Be Start, Be Medium, Be Premium are reserved only for customers who have selected in the app Italy as the "prevailing country of recharge" and will be applicable only for reloads made in Italy and the Republic of San Marino. **The discounts apply to the consumption rates published on the Be Charge App for charging at the stations of other operators. The prices of the rates per consumption are in any case defined by Be Charge. The Company is not responsible in case of malfunction/failure to supply/deactivate the columns of other operators.