Jaceq
Pionier e-mobilności
Na to wychodzi. Ale kolejnego już nie dostaniesz.Czy rozumiem jak ktoś kupi pakiet pod koniec października, to w listopadzie będzie mógł go wykorzystać?
Na to wychodzi. Ale kolejnego już nie dostaniesz.Czy rozumiem jak ktoś kupi pakiet pod koniec października, to w listopadzie będzie mógł go wykorzystać?
Z prywatnego, sprawdziłem jeszcze przed chwilą. Trudno, zostaje SuC, GW a na Orlenie WC.Możesz sprawdzić w historii z którego profilu ładowałeś. Miałem dokładnie identyczną sytuację. Napisałem reklamację, pani najpierw nie mogła ogarnąć o co chodzi, w kolejnej wiadomości zasugerowała, że trzeba korzystać z odpowiedniego profilu (prywatnego), załączyłem jej zrzuty ekranu i po tej akcji cisza.. Ja akurat miałem 5 EUR na karcie więc mi ściągnęło. Pewnie jest to element obecnych zmian dot. klientów spoza Włoch.. Szkoda, oferta była całkiem spoko.
Tylko dla Włochów..Ok czyli co? Będzie za 20 Euro 40 procent taniej? To chyba nie jest tak źle?
Może zadziała.. Ale to już się robi kombinowanie jak przy enelX. Słabo :-(No dobrze, ale jeśli wybierze się kraj MainCountry jako Italy to może się nic nie zmieni? Gdzieś wynika z tego że to nie zadziała? Albo jak będę we Włoszech będę mógł kupić pakiet?
A czy z tego nie wynika ze zniżki tylko we Włoszech i San Marino?No dobrze, ale jeśli wybierze się kraj MainCountry jako Italy to może się nic nie zmieni? Gdzieś wynika z tego że to nie zadziała? Albo jak będę we Włoszech będę mógł kupić pakiet?
No ale nie - jest napisane ze dotyczy doładowań a nie ladowan w tych krajachNiestety może tak być ze tylko w tych krajach