Białe wnetrze

Sfotek

Posiadacz elektryka
Hejka, bije sie z myslami czy nie zamienic czarnego wnetrza na biale. Jakie macie doswiadczenia z bialym, czy da sie to utrzymac w czystości przy dzieciakach bez koniecznosci codziennego latania z chusteczkami;)?

Robmal

Posiadacz elektryka
Zamówiłem SR+ z białym wnętrzem. Z tego co się orientowałem na forach w stanach i Europie nikt nie zgłaszał problemów z utrzymaniem czystości. Większość pisała, ze bardzo łatwo się je czyści. Z mojego punktu widzenia bardzo fajnie rozświetla wnętrze.

poochaty

Posiadacz elektryka
Ja z białego wnętrza problem bym miał tylko z białymi listwami na kokpicie. Na jazdach próbnych wręcz dawały po oczach, ale być może to kwestia przyzwyczajenia.

slaveq

Pionier e-mobilności
Co mi się rzuciło w oczy to jasne fotele są okropnie połączone z plastikowymi podstawami. Wręcz wygląda to jakby było zrobione na sztukę. Ale może to taki egzemplarz widziałem.

solik

Pionier e-mobilności
Ja tez zamowilem biale bo wszystkie auta sa w srodku szare i smutne a tu nie trzeba doplacac 20 tys za kawalek koloru

i w czarnym ta plyta pazdzierzowa przed pasazerem mi nie lezy

bardziej widoczne załamania na fotelach

widzialem TM3 3letnia wlasciciela ktory jest srogich rozmiarow i nawet fotele nie byly „wypierdziane”.. dla porownania feinappa w moim bylym audi juz po 5 tys mialy wygniecione boczki..

jasne wnetrze jednak nie jest dla flejtuchow, znajomi majac swieze auta ze skorzanymi fotelami nigdy ich niczym nie przetarli i nadal mysla, ze swiecaca skora jest fajna

(a swiecaca skora = brud)

Najnowsze dyskusje