Białe wnetrze

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja większość aut miałem w jasnym wnętrzu, kupiłem tm3 w czarnym, bo ta biała plastykowa blenda na desce jest dla mnie nie do przejścia tak ja "piano black”.
Już ten „drewniany” pasek jest do stolerowania.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Pyo_trek said:
jasne wnętrze > przebarwienia od jeansowego ubrania i bardziej widoczne załamania na fotelach.
pierwsze słyszę
Jak to?
SR+ 2019 po zakupie zmieniłem jeansy na jasne spodnie i twierdziłem że problemów w utrzymaniu brak, ale... kurtkę mam czarną zimową i część z niej została na fotelach. woda z mydłem pomogła

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja tez zamowilem biale bo wszystkie auta sa w srodku szare i smutne a tu nie trzeba doplacac 20 tys za kawalek koloru

i w czarnym ta plyta pazdzierzowa przed pasazerem mi nie lezy

Panie to je FORNIR ! premium !
Ja białego w tesli bym nie mógł tolerować, masz szklany duży dach w środku jest jasno. Mógłbym mieć beżowe wnętrze, albo czerwone, ale z prawdziwej skóry a nie tego skaju...

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja okleiłem chińskim plastikiem z bliska wiocha z daleka ujdzie po miesiącu mi to wisiało. Właśnie wczoraj w słońcu zobaczyłem jak ufajdany mam samochód. Dobrze że idzie jesień. Będzie krótki dzień i pochmurno. Biel nawet nie pierwszej świeżości jednak rozjaśnia sympatycznie
Wieś tuning ponownie

20200123_070025-1032x581~2_copy_800x450.jpg

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ile osób - tyle opinii. Ja mam białe, dwójka dzieci 17 i 13 lat i nie narzekam Na problemy z utrzymaniem wnętrza. Jedynie co zauważyłem, to oparcie tylnej kanapy zmieniło kolor przy mocowaniach pasów.

D1E7B927-D6A4-4D48-8315-17DECDD19D85.jpeg

Relevant

Fachowiec
Odbarwienie od pasów na tylnej kanapie zgłosiłem przy odbiorze samochodu, wtedy powiedzieli że czekają na rozwiązanie z centrali. Może powinienem im się przypomnieć... A może dopiero po tym jak mi poprawią lakier...

cooler

Pionier e-mobilności
Uwielbiam jasne wnętrza, i w Toyocie Siennie mam jasną tapicerkę ale okazało się że to był falstart. Z dziećmi poniżej 18 lat to tylko zwiększa stres. Jeżeli samochód tylko dla siebie to polecam, jeżeli dzieci a zwłaszcza małe, to zdecydowanie nie. Nawet to się ładnie czyści, ale widok malucha ładującego się butami na siedzisko mniej człowieka wzrusza na czarnej niż na jasnej - ale zdaję sobie sprawę że tak samo się brudzi tylko nie widać :)