Samochody po Innogy sa wyprodukowane w lipcu 2018, co oznacza na 90%, ze wskazany przez Ciebie modul nie bedzie pasowal.od razu możesz coś takiego zamontować:
masz rację. zapomniałem, że to już po lifcie.Samochody po Innogy sa wyprodukowane w lipcu 2018, co oznacza na 90%, ze wskazany przez Ciebie modul nie bedzie pasowal.
Z poczatkiem 2018 byla zmiana producenta duzych wyswietlaczy z Innoulx na Kyocere. Pierwsze byly latwo dostepne a tych drugich praktycznie nie ma.
Sam chcialbym wlasnie w takim samochodzie uruchomic Android Auto i chetnie zmienic wyswietlacz na wiekszy wiec jezeli uda Wam sie cos wiecej ustalic, to podzielcie sie![]()
Przepraszam, jestem nowa. Chciałbym zadać pytanie w innej sprawie. Czy spotkaliście się z problemem wymiany/ naprawy silnika w i3? Kto je naprawia, proszę o namiary ewentualnie.Samochody po Innogy sa wyprodukowane w lipcu 2018, co oznacza na 90%, ze wskazany przez Ciebie modul nie bedzie pasowal.
Z poczatkiem 2018 byla zmiana producenta duzych wyswietlaczy z Innoulx na Kyocere. Pierwsze byly latwo dostepne a tych drugich praktycznie nie ma.
Sam chcialbym wlasnie w takim samochodzie uruchomic Android Auto i chetnie zmienic wyswietlacz na wiekszy wiec jezeli uda Wam sie cos wiecej ustalic, to podzielcie sie![]()
Elektrycznego czy REXa ?Przepraszam, jestem nowa. Chciałbym zadać pytanie w innej sprawie. Czy spotkaliście się z problemem wymiany/ naprawy silnika w i3? Kto je naprawia, proszę o namiary ewentualnie.