Poproś o wstępną wycenę, tylko przygoduj się na telefony z tesliCiekawe ile by dali za moja 3… tylko to oferta dla osob prywatnych gotowkowych.
Jednak finansowanie 0,99% wychodzi lepiej…
Ciekawe ile mu zaproponują za moją.Mi za moją 3 LR z 2023 roku z przebiegiem 10600 km zaproponowali 120 tys.
Ale ono dotyczy tylko klientów z działalnością.Ciekawe ile by dali za moja 3… tylko to oferta dla osob prywatnych gotowkowych.
Jednak finansowanie 0,99% wychodzi lepiej…
Znając życie, to pewnie powiedział to handlowiec z Warszawy, który regularnie wprowadza Klientów w błąd.Jest tylko potencjalny problem.
Pan z tesli, który do mnie chilę temu zadzwonił twierdzi że 13k bonus za zostawienie auta w rozliczeniu
nie łączy się z promocyjnym finansowaniem (co wydaje się oczywiste i jest jasno opisane ) ale także z obniżką od ceny regularnej.
Na moje stwierdzenie że na stronie w szczegółach moę zobaczyć cenę z obniżką i dodatkowym bonusem za odkup skomentował że to musi być "błąd na stronie"
Na moje stwierdzenie że na stronie w szczegółach moę zobaczyć cenę z obniżką i dodatkowym bonusem za odkup skomentował że to musi być "błąd na stronie"
O jakiej promocji na wallboxa za 1 zł piszesz?Zaczynają kombinować jak handlowcy w legacy. Ja też usłyszałem, że importer od jutra wycofuje się z rabatów, a promocja na wallboxa za 1 zł już się kończy, ale jak będę odbierał auto za 3 miesiące to na pewno wtedy przywrócą i dostanę.
Jedno jest pewne - spadł popyt to cena musi też pójść w dół. A jak Tesla obniża to zaraz obniżą pozostali czym łaski nie robią patrząc na kurs € i $.
Inna marka.O jakiej promocji na wallboxa za 1 zł piszesz?
Znając życie, to pewnie powiedział to handlowiec z Warszawy, który regularnie wprowadza Klientów w błąd.
Pożyjemy, zobaczymy.Zaczynają kombinować jak handlowcy w legacy. Ja też usłyszałem, że importer od jutra wycofuje się z rabatów, a promocja na wallboxa za 1 zł już się kończy, ale jak będę odbierał auto za 3 miesiące to na pewno wtedy przywrócą i dostanę.