Bonus Tesla przy wymianie -13 000 zł

krzyss

Pionier e-mobilności
Alcantara to alcantara. Ja wiem, że niektórzy na wszystkie buty sportowe mówią adidasy, a na pieluchy pampersy, ale nie wprowadzajmy ludzi w błąd.
Dlatego tesla nazywa to wnetrze premium :)
Ale jak nazwiemy to zamszowym materialem to tez bedzie zle…
To jak to nazwac ?

krzyss

Pionier e-mobilności
No ale gdyby była to alcantara to chwaliliby się tym abstrahując od tego czy to jeste lepszy czy gorszy materiał.
A czy to ma znaczenie czym jest ?
Jest milusim w dotyku materialem z odzysku nazywanym premium.

Młody

Follow the White Rabbit
A czy to ma znaczenie czym jest ?
Jest milusim w dotyku materialem z odzysku nazywanym premium.

Oczywiście, że ma. To tak jak pierścionek złoty i pozłacany, zewnątrz oba piękne, ale jak ktoś próbuje wmawiać, że pozłacany to w sumie też złoty to trochę na siłę chce podwyższyć jego prestiż.

Wcześniej na to nie zwracałem uwagi, ale właściciele Tesli ciagle na siłę próbują podnieść prestiż Tesli różnymi nieprawdziwymi, naciąganymi lub bardzo subiektywnymi stwierdzeniami: premium, alacantara, naj..... coś tam.

Najbardziej rozwalił mnie wątek na forum: Czego słuchacie w Tesli w czasie podróży? Jakby Tesla była tak wyjątkowa, że trzeba słuchać coś specjalnego czego nie można słuchać w innych markach. W Tesli słuchacie Pink Floyd, a jak wsiadacie do Skody to już Zenka Martyniuka? Czy jak?

krzyss

Pionier e-mobilności
Oczywiście, że ma. To tak jak pierścionek złoty i pozłacany, zewnątrz oba piękne, ale jak ktoś próbuje wmawiać, że pozłacany to w sumie też złoty to trochę na siłę chce podwyższyć jego prestiż.

Wcześniej na to nie zwracałem uwagi, ale właściciele Tesli ciagle na siłę próbują podnieść prestiż Tesli różnymi nieprawdziwymi, naciąganymi lub bardzo subiektywnymi stwierdzeniami: premium, alacantara, naj..... coś tam.

Najbardziej rozwalił mnie wątek na forum: Czego słuchacie w Tesli w czasie podróży? Jakby Tesla była tak wyjątkowa, że trzeba słuchać coś specjalnego czego nie można słuchać w innych markach. W Tesli słuchacie Pink Floyd, a jak wsiadacie do Skody to już Zenka Martyniuka? Czy jak?
Czepiasz sie, nikt nie twierdzi ze to prawdziwa alkantara. Wszyscy wiedza ze to „miziajny” material. Nawet jesli ktos to nazywa alktantara to dlatego ze tak nam sie wmawia. Zwykla skajoze wszyscy dookola (np.bmw) nazywa skora ekologiczna. Dlatego przestajemy przywiazywac uwage do dokladnego okreslania czym jest material.
Nie znam nikogo pochlebnie wypowiadajacego sie o skajozie w poprzednich modelach 3 i Y…
Jezdzilem dluzsza czesc swojego zycia smartem i sluchalem elekteycznych gitar, jestem lepszy czy gorszy ?
Czemu chcesz nas roznicowac ?