Wątpię. Z instrukcji Modelu 3:Podobno wszędzie tam gdzie są kamery (...) są małe wyloty wentylacji (...)
W obudowie kamery, zwłaszcza jeśli pojazd jest zaparkowany na zewnątrz, w chłodnym i wilgotnym miejscu, może dochodzić do skraplania pary wodnej. Na ekranie dotykowym może pojawić się komunikat o zablokowaniu kamery i tymczasowym ograniczeniu działania niektórych lub wszystkich funkcji Autopilota do czasu, aż obraz z kamery będzie wyraźny. Aby zapobiec skraplaniu pary wodnej, należy przygotować kabinę, ustawiając w niej wysoką temperaturę, włączając odmrażanie przedniej szyby i kierując przednie nawiewy powietrza w stronę słupków drzwi
nie wiem - ale moge zapytac jak chceszJak się temat lamp u niego skończył? Wymienili czy powiedzieli, że ten typ tak ma, i dopóki nie ma akwarium to nie wymienią?
on podchodzi do tematu bardzo pragmatycznie - kupil dwie tesle zeby pobrac po 6 tys doplat (poki jeszcze sa) i jak potrzyma pol roku chce sprzedac do szwecji za cene wyzsza od zakupuDobrze, że zwróciłeś mu na to uwagę, bo jeszcze za długo cieszyłby się autem![]()
Ja temat ogarnąłem tak jak na screenach. Mam nadzieję, że coś ruszą…Mam juz pomysl jak wymusic wymiane zaparowanych lamp…
Zatrzymujesz sie przy drogowce idziesz do Panow Policjantow mowisz jak jest ze lampy zaparowane i zeby zatrzymali dowod rejestracyjny.
Potem z tym zatrzymaniem do tesli na wymiane i na przeglad. Tylko chyba ten przeglad z 80.- kosztuje taki po zatrzymaniu. Ale cyk i masz odrazu lampy wymienione. Nie wierze ze tesla odmowi wymiany przy zatrzymanym dowodzie.