Booster juz dostepny on-line

krzyss

Pionier e-mobilności
to jeszcze nic. większość pasażerów która jechała z przodu tez nie miała ochoty na grzanie tyłka. ja po prostu tak jak Bronek nie lubie jak czegoś nie mam a mogę mieć :)
Jak ten boost, jak trzeba bylo zamawiac w serwisie, placic karta itp. To tylko tak sobie marzylem…
A jak jest w aplikacji na dwa klikniecia i to jeszcze taniej (niebywala okazja 😉)
To jakis piatek, szklaneczka whisky i pewnie wskoczy 😈

Bronek

Pionier e-mobilności
No se pogadalim... Kliknę pewnie,, ale bronilem się dzielnie 2 lata.
To mniej "idiotyczne" chyba mniej, od klikania w/na tylną/nej kanapę/ie.
Chyba?
Konsultować z właścicielką Tesli nie będę. Podobnie jak kiedyś gdy kupiłem pierwszego wypaśnego choppera.
Wróciła z pracy a on stał lśnący w salonie. Potem ponad 20 lat robilem z motocyklami co chciałem. Nawet prawko na motocykl zaczęła robić, tak ją zauroczył plus to co sie z tym wiązało.

Tylko jak tu zaprezentować Boosta, skoro i bez niego to i tak auto rakieta?

Może powiem, iż mi to "męskość " poprawia?!
Tylko kurde trzeba będzie zaprezentować to pod kominkiem :)

danielm

Pionier e-mobilności
Jak ten boost, jak trzeba bylo zamawiac w serwisie, placic karta itp. To tylko tak sobie marzylem…
A jak jest w aplikacji na dwa klikniecia i to jeszcze taniej (niebywala okazja 😉)
To jakis piatek, szklaneczka whisky i pewnie wskoczy 😈
też się obawiam że pojedziemy ze znajomymi na grzyby do lasu, zmarzniemy i Daniel zaimponuje i tyłki podgrzeje za jedyne tysiacpiset

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja bym zostawił! I gdy bylbym na grzybach z zmarzniętymi tyłkami znajomych (kumpli) . To bym kliknął w apce na ich oczach. Jak szpan to szpan.
Przeprosił za niedopatrzenie i pokazal iż nastepnym razem będą mieli możliwość utraty resztek płodności

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
Ja czytalem ze 2021 nie ma ale juz nie wiem.. jak odbiore to sie dowiem :D

przydaloby sie na wypadek potrzeby dziadowania jak Grzyb bez ogrzewania na samym grzaniu stolkow i kierownicy, trzeba byc twardym jak chleb z biedronki kurna