BYD Dolphin Surf - dostawy

Nolte

Zadomawiam się
Z tymi poprzednimi obietnicami to zachowali się niepoważnie wobec Ciebie.
Dwa dni temu Doradca odezwał się że ma auto u siebie i rozpoczyna procedurę z dokumentacją.

jarqu

Posiadacz elektryka
mają opcje 3-fazowej ładowarki?
to standard w każdej wersji
Widziałem w środę w Gdańsku na parkingu przy OBI, więc na pewno już ludzie odebrali i jeżdżą.
hmm to ktoś mnie robi w jajo mój miał być z pierwszego rzutu...

Nolte

Zadomawiam się
hmm to ktoś mnie robi w jajo mój miał być z pierwszego rzutu...
Już kiedyś wspominałem, że też mam takie wrażenie... Do mnie już jadą papiery do zarejestrowania auta.
Za to mam nadzieję że tak samo jak dla mnie tak i dla Ciebie, ta recenzja Ględzącego będzie miodem na serce w oczekiwaniu na swojego Surfa :)

Uważam że masz też w ręku dosyć mocny argument do negocjacji ze swoim Dealerem , nawet choćby o bonus w postaci dodatków do Surfa.

jarqu

Posiadacz elektryka
Już kiedyś wspominałem, że też mam takie wrażenie... Do mnie już jadą papiery do zarejestrowania auta.
Za to mam nadzieję że tak samo jak dla mnie tak i dla Ciebie, ta recenzja Ględzącego będzie miodem na serce w oczekiwaniu na swojego Surfa :)

Uważam że masz też w ręku dosyć mocny argument do negocjacji ze swoim Dealerem , nawet choćby o bonus w postaci dodatków do Surfa.
I tak dostałem dość dobre warunki ciężko będzie ugrać coś więcej myślę. Dopiero jakby przekroczyli termin w umowie a mam do 30 lipca czas na wydanie auta to mógłbym renegocjować.