Czyli nic nie ruszyło z Twoim Surfem?Dopłynęły? Miały przyjeżdżać z belgi albo holadi.
Czyli nic nie ruszyło z Twoim Surfem?Dopłynęły? Miały przyjeżdżać z belgi albo holadi.
Dojechał do Gdyni dziś się dowiedziałemCzyli nic nie ruszyło z Twoim Surfem?
to standard w każdej wersjimają opcje 3-fazowej ładowarki?
hmm to ktoś mnie robi w jajo mój miał być z pierwszego rzutu...Widziałem w środę w Gdańsku na parkingu przy OBI, więc na pewno już ludzie odebrali i jeżdżą.
Już kiedyś wspominałem, że też mam takie wrażenie... Do mnie już jadą papiery do zarejestrowania auta.hmm to ktoś mnie robi w jajo mój miał być z pierwszego rzutu...
Na Śląsku też widziałem. Swoją drogą - całkiem ładny samochód.to standard w każdej wersji
hmm to ktoś mnie robi w jajo mój miał być z pierwszego rzutu...
I tak dostałem dość dobre warunki ciężko będzie ugrać coś więcej myślę. Dopiero jakby przekroczyli termin w umowie a mam do 30 lipca czas na wydanie auta to mógłbym renegocjować.Już kiedyś wspominałem, że też mam takie wrażenie... Do mnie już jadą papiery do zarejestrowania auta.
Za to mam nadzieję że tak samo jak dla mnie tak i dla Ciebie, ta recenzja Ględzącego będzie miodem na serce w oczekiwaniu na swojego Surfa
Uważam że masz też w ręku dosyć mocny argument do negocjacji ze swoim Dealerem , nawet choćby o bonus w postaci dodatków do Surfa.