BYD Dolphin Surf - dostawy

Nolte

Zadomawiam się
I tak dostałem dość dobre warunki ciężko będzie ugrać coś więcej myślę. Dopiero jakby przekroczyli termin w umowie a mam do 30 lipca czas na wydanie auta to mógłbym renegocjować.
To masz taką samą umowę wydania auta jak ja: do końca lipca. Ale to wcale nie tłumaczy ich wcześniejszych obietnic że już, już jutro odbierasz auto (a to było ponad 2 tygodnie temu...). Wziąłeś ich deklaracje jako poważnych kontrahentów, sprzedałeś auto itd, itd...

jarqu

Posiadacz elektryka
To masz taką samą umowę wydania auta jak ja: do końca lipca. Ale to wcale nie tłumaczy ich wcześniejszych obietnic że już, już jutro odbierasz auto (a to było ponad 2 tygodnie temu...). Wziąłeś ich deklaracje jako poważnych kontrahentów, sprzedałeś auto itd, itd...
Coś jest na rzeczy tutaj wątek z FB
Jak dla mnie mają jakiś problem z papierologia która coś im blokuje ale za bardzo nie rozumiem co może dotyczy wersji innych niż comfort gdzie problemu z rejestracją nie ma.
Jutro będę przejeżdżał obok salonu w Gdyni zajadę tam i postaram się coś wydobyć od nich.

Attachments

• Screenshot_20250711_213736_Facebook.jpg
    Screenshot_20250711_213736_Facebook.jpg
    347,1 KB · Liczba wyświetleń: 7

jarqu

Posiadacz elektryka
Chociaż jak widać wersji comfort też dotyczy tym bardziej nie rozumiem o co chodzi...

Attachments

• Screenshot_20250711_214146_Facebook.jpg
    Screenshot_20250711_214146_Facebook.jpg
    201,6 KB · Liczba wyświetleń: 5

jarqu

Posiadacz elektryka
Jechałem dziś na półwysep po drodze jest słoń byd Gdynia. Stoi ich sporo, rozmawiałem z doradcą czekają na dokumenty. Na pierwszy rzut oka same boosty może jakieś comfort ale active najtańszych żadnego nie widziałem.

Attachments

• AISelect_20250712_132950_Gallery.jpg
    AISelect_20250712_132950_Gallery.jpg
    2,1 MB · Liczba wyświetleń: 12