inter

Pionier e-mobilności
Pierwsza recenzja.

cooler

Pionier e-mobilności
Pierwsza recenzja.
Rewelacja! Właśnie czegoś takiego szukałem do miasta. Wąski (dla mnie zaleta) oraz krótki - z dużą ilością miejsca w środku.
Warto było poczekać na Teslę 2, bo chyba zmieniam barwy. Oczywiście odczekam chwilę aż będzie wiadomo jak z serwisem, częściami etc, ale autko genialne. Wersja Comfort oczywiście.

Ev3

Pionier e-mobilności
Rewelacja! Właśnie czegoś takiego szukałem do miasta. Wąski (dla mnie zaleta) oraz krótki - z dużą ilością miejsca w środku.
Dokładnie tak samo pomyślałem.

Trzeba tylko sprawdzić, czy nie ZA wąski.
W Springu się jakoś mieszczę, ale niby większy Inster był dla mnie za wąski (przez konstrukcję drzwi i słupków).

Do tego w przeciwieństwie do Leapmotor, BYD wygląda na markę która się na rynku ostanie na dłużej. więc ryzyko mniejsze.

Vicek

Fachowiec
Jest.
Jak dla mnie wygląda tak (na podstawie pierwszych filmików), że t03 może się zwijać.
A jeśli ktoś to już kupił to jest sam sobie winny.
Powolutku z tym zwijaniem :). Wszystko jest kwestią ceny i zaoferowanego upustu. Dla klienta tylko na plus.

cooler

Pionier e-mobilności
To wyszło już?
To czego oczekiwałem od Tesli 2, właśnie zrobił BYD. Więc warto było czekać w znaczeniu że nic innego na miasto wcześniej nie kupiłem w oczekiwaniu na Teslę 2 :)

Euronymous

Fachowiec
Pewnie na czymś trzeba było jednak zrobić cenę - zwłaszcza, że przecież w środku "siedzi" jeszcze wysokie cło. Jeśli będą to robić w Europie, skoczą nieco koszty produkcji, ale odpadną wysokie opłaty przywozowe, to auto może być swego rodzaju gamechangerem. Już teraz, biorąc pod uwagę to, co oferuje za obecną cenę vs konkurencja - Spring, T03, R5, Inster, E-c3, Panda, dobrze (jeśli nie bardzo) to wygląda dla kupujących, ale dla konkurencji już nie.

jarqu

Posiadacz elektryka
To czego oczekiwałem od Tesli 2, właśnie zrobił BYD. Więc warto było czekać w znaczeniu że nic innego na miasto wcześniej nie kupiłem w oczekiwaniu na Teslę 2 :)
myślę ze porównanie do tesli 2 to trochę nietrafione, tesla 2 jak wyjdzie to będzie większa niż ten delfinek. 5 miejscowa, coś bardziej jak kompakt a nie autko z pogranicza segmentu B