jarqu

Posiadacz elektryka
Nie, za mała bateria. Po doświadczeniach z zoe z mała baterią wiem że to upierdliwe ciągle sprawdzanie zasięgu i wiszenie na ładowarce. Mały margines błędu i wieczne kalkulacje.

Ev3

Pionier e-mobilności
Nie, za mała bateria. Po doświadczeniach z zoe z mała baterią wiem że to upierdliwe ciągle sprawdzanie zasięgu i wiszenie na ładowarce. Mały margines błędu i wieczne kalkulacje.
Smart jest do miasta tylko, wróci na pewno...

p.j.s

Fachowiec
Bo właśnie się zastanawiam, że lepiej chyba byłoby wziąć Atto 2 w wersji Active, zamiast Surfa w wersji Boost.

Niby jest 20 tys więcej, ale dochodzi klima automatyczna z pompą ciepła, światła LED, auto dużo większe, lepiej wykonane, więc można go spokojnie używać awaryjnie jako pierwszego.....

Byłem jakiś czas temu w salonie BYD w Katowicach w galerii Libero i pytałem handlowca o światła - czy są pełne LED'y. Handlowiec mi odpowiedział że Surf ma biksenony w tańszych wersjach zamiast LED. Aż się zdziwiłem jak to usłyszałem, ale nie drążyłem tematu... To tak jako ciekawostka dodaję.

inter

Pionier e-mobilności
Byłem jakiś czas temu w salonie BYD w Katowicach w galerii Libero i pytałem handlowca o światła - czy są pełne LED'y. Handlowiec mi odpowiedział że Surf ma biksenony w tańszych wersjach zamiast LED. Aż się zdziwiłem jak to usłyszałem, ale nie drążyłem tematu... To tak jako ciekawostka dodaję.
Testerzy mówili o zwykłych halogenach.

jarqu

Posiadacz elektryka
W instrukcji nie ma słowa o żarówkach jakiego są typu :/