rzeczywiscie h10 i hb3 są podobne do siebie, także będzie to hb3na hiszpańskim kanale twierdzą że są to żarówki HB3 dołączają zdjęcieView attachment 29877
rzeczywiscie h10 i hb3 są podobne do siebie, także będzie to hb3na hiszpańskim kanale twierdzą że są to żarówki HB3 dołączają zdjęcieView attachment 29877
Katalog twierdzi że zwykłe żarówki.Byłem jakiś czas temu w salonie BYD w Katowicach w galerii Libero i pytałem handlowca o światła - czy są pełne LED'y. Handlowiec mi odpowiedział że Surf ma biksenony w tańszych wersjach zamiast LED.
Anegdotę o handlowcu mówiącym o biksenonach przytoczyłem celowo jako "ciekawostkę".Katalog twierdzi że zwykłe żarówki.
LED są w standardzie dopiero w Atto 2 lub w wersji Comfort Surfa.
Przykład:jednocześnie przyznajesz że Kia nie ma aktualizacji daleko idących
No fajnie problem jest taki że system z ev6 porzucili chyba po 2 latach albo i szybciej takie mają fajne wsparcie. Teraz tylko nowe modele i ev6 polift.Przykład:
![]()
Aktualizacja oprogramowania i mapy nawigacyjnej z lipca 2025 > Informacja | Oficjalna strona aktualizacji nawigacji Kia
Sprawdź najnowszą aktualizację nawigacji Kia.update.kia.com
Dość daleko idące zmiany....
Sprzęt ma za małe zasoby.No fajnie problem jest taki że system z ev6 porzucili chyba po 2 latach albo i szybciej takie mają fajne wsparcie. Teraz tylko nowe modele i ev6 polift.
to dyskusja o wyższości OTA nad OTACzy to aby nadal dyskusja o BYD Dolphin Surf![]()
Nie wymyślaj bzdur.to dyskusja o wyższości OTA nad OTA@Ev3 kilka tygodni temu zdziwiony
Nie - jako kontrargument do Twoich opinii że nic takiego się nie dzieje i że niby ja tak napisałem.pokazuje teraz świeżutką aktualizację "daleko idącą" dla kilkuletniej KIA, jako kontrargument dla Surf'a