Ev3

Pionier e-mobilności
🤣🤣🤣
nie długo będę mieć BYDlaczka i nie zawaham się go użyć! 😂
A mi nie kazali teraz zamawiać niestety.
Chcę odebrać w lutym, więc jak na środkową wersję jest jeszcze za wcześnie (bo realizacja ma być w ciągu 2 miesięcy) i nie są w stanie tak ustawić odbioru.

Jak dla mnie dziwne.....

Ev3

Pionier e-mobilności
Bo właśnie się zastanawiam, że lepiej chyba byłoby wziąć Atto 2 w wersji Active, zamiast Surfa w wersji Boost.
Przestałem się zastanawiać.
Wycenili wynajmy tak, że Atto w podstawowej wersji wyszedł za drogo, dużo drożej niż Surf (i drożej niż Ioniq AWD) - od prawie 1400 do 1900 zł miesięcznie).

Surf też zresztą mało ciekawie (od 870 zł miesięcznie).
Wygląda, że nie mają ciekawych opcji finansowania, w każdym razie do Stellantisa nie mają startu.
Plus Surfa taki, że Stellantisa nie odkupisz zapewne w dobrej cenie....

Last edited:

jarqu

Posiadacz elektryka
I oby tak zostało, mam nadzieje ze nie będą mieć dobrego finasowania bo tak to za "pół darmo" czytaj pod dotacje rozdadzą mase tych byd które po dwóch latach do nich wrócą i będą wyprzedawać to za bezcen. Bo co z tym zrobią? I w taki sposób każdy kto kupił jakiegoś byd to jego wartość na rynku używek będzie marny. Taki los czeka cała game elektryków z stelantisa dlatego też to był powód dla którego wybrałem byd. Pożyjemy zobaczymy.

Ev3

Pionier e-mobilności
I oby tak zostało, mam nadzieje ze nie będą mieć dobrego finasowania bo tak to za "pół darmo" czytaj pod dotacje rozdadzą mase tych byd które po dwóch latach do nich wrócą i będą wyprzedawać to za bezcen. Bo co z tym zrobią? I w taki sposób każdy kto kupił jakiegoś byd to jego wartość na rynku używek będzie marny. Taki los czeka cała game elektryków z stelantisa
Myślisz, że byd nie dostaną obuchem z tego tytułu?
Kto Ci kupi używanego Surfa, mając do wyboru dużo taniej eC3 czy Pandę?

jarqu

Posiadacz elektryka
Oczywiście byd jak i wszystkie eklektyki dostaną rykoszetem jak bardzo ciężko przewidzieć.