jarqu

Posiadacz elektryka
Troche chyba słabe jak umawiam się na jakąś cene plus dodatki a w dniu odbioru dowiaduje się no tych dodatków to nie będzie. To tak jakbym sprzedawał samochód używany umówił się że dorzucam opony zimowe a w dniu odbioru powiedział no promocja się wczoraj skończyła. Niepoważne. Psucie sobie reputacji o którą szczególnie chińskie marki powinny walczyć bo jej nie mają .

Nolte

Zadomawiam się
Troche chyba słabe jak umawiam się na jakąś cene plus dodatki a w dniu odbioru dowiaduje się no tych dodatków to nie będzie. To tak jakbym sprzedawał samochód używany umówił się że dorzucam opony zimowe a w dniu odbioru powiedział no promocja się wczoraj skończyła. Niepoważne. Psucie sobie reputacji o którą szczególnie chińskie marki powinny walczyć bo jej nie mają .
Za promocyjne ubezpieczenie za 1 zł chyba odpowiada sam dealer. Podczas finalizacji zamówienia, kontaktował się dział ubezpieczeń dealera, który przedstawił ofertę ubezpieczenia, gdzie zauważyłem że podobne akcje prowadzi wobec innych marek, np VW. Jednak nie zmienia to faktu, że nie poważna jest zmiana zasad na końcu gry.

pawel pawel

Fachowiec
Comfort, gotówka, fizyczna = OC/AC za 1 zł auto już do odebrania.
To jest chyba wersja 88kM..... no to prosimy o wrażenia jak to jeździ 😀. Testy na pewno były na 156 kM I ciekawi mnie jaka jest różnica. Czekam też na test wersji Yeti ale chyba nikt w PL jeszcze, jak na Yeti przystało, nie widział

nabrU

Moderator
Czy orientuje się ktoś jak będzie ich cena?

Ale kto Ci powie jaka cena będzie za 2 lata? Jeśli Ci dzisiaj powiedzą 500zł, a za 2 lata zaśpiewają 1500zł ('no bo wie Pan, to i tamto podrożało') to przecież samochodu nie oddasz.

jarqu

Posiadacz elektryka
To jest chyba wersja 88kM..... no to prosimy o wrażenia jak to jeździ 😀. Testy na pewno były na 156 kM I ciekawi mnie jaka jest różnica. Czekam też na test wersji Yeti ale chyba nikt w PL jeszcze, jak na Yeti przystało, nie widział
boost i active to te słabsze wersje - pare osób już boosty odebrało z tego co wiem w zeszłym tyg. Jak jeździ? jeszcze nie odebrałem ale patrząc po parametrach napewno lepiej niż zoe które miałem także wystarczająco moim zdaniem a czy Twoim też to nie wiem. Jeden powie tak drugi tak zależy jakie masz oczekiwania. Musisz sam sie przejechać żeby to sprawdzić co Ci po opinii innych.

Ev3

Pionier e-mobilności
Chyba poza Teslą.
Tesla to inne uniwersum, zresztą nawet jej już nie zaliczam do istniejącego grona sprzedawców (podobnie jak motoryzacji opartej o paliwa kopalne), mówię o normalnej sprzedaży przez dealerów.

Ev3

Pionier e-mobilności
Za promocyjne ubezpieczenie za 1 zł chyba odpowiada sam dealer. Podczas finalizacji zamówienia, kontaktował się dział ubezpieczeń dealera, który przedstawił ofertę ubezpieczenia, gdzie zauważyłem że podobne akcje prowadzi wobec innych marek, np VW. Jednak nie zmienia to faktu, że nie poważna jest zmiana zasad na końcu gry.
A jakby pojawiły się na moment sprzedaży nowe, lepsze promocje, to byś ich oczekiwał czy nie bardzo?