BYD Sealion 7 X na Y ;)

JM&JM

Posiadacz elektryka
Kupić TMY rozłożyć na części. Poodać na tacy inżynierowi i poprosić o poprawki. Następnie zapłacić tzw. dziennikarzom motoryzacyjnym, zaprosić ich na kilka eventów (w tym do państwa środka) i mamy SUKCES! Brawo dla Petryna który zjechał Teslę bo wypadało przetestować ale zgodnie z polityką Elona kasy nie dostał za test. Takie niezależne dziennikarstwo…

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
może Tesla weźmie przykład i zrobi to samo, bo te betatesty trochę za długo trwają i być może klientom kończy się cierpliwość.

JM&JM

Posiadacz elektryka
może Tesla weźmie przykład i zrobi to samo, bo te betatesty trochę za długo trwają i być może klientom kończy się cierpliwość.
Klienci chyba mają jeszcze trochę cierpliwości skoro TMY dalej jest najlepiej sprzedającym się BEV na świecie 😊 a lifting tuż tuż… Narazie to inni gonią króliczka 🤭

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
tak też mam taką nadzieję, jednakże tempo zmian jakie narzucają chinole jest niesamowite i nawet Tesla będzie musiała się z tym zrównać jeżeli nie chce zostać z tyłu. łaska pańska na pstrym koniu jedzie ;)

JM&JM

Posiadacz elektryka
tak też mam taką nadzieję, jednakże tempo zmian jakie narzucają chinole jest niesamowite i nawet Tesla będzie musiała się z tym zrównać jeżeli nie chce zostać z tyłu. łaska pańska na pstrym koniu jedzie ;)
Fakt. Najgorsze uwierzyć w swoją „samozajebistość”… kto z nas dziś korzysta z telefonów Nokia???

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Fakt. Najgorsze uwierzyć w swoją „samozajebistość”… kto z nas dziś korzysta z telefonów Nokia???
He, he. Może nie Nokia, ale skromnie się przyznam, że mam Motorolę

zibizz1

Pionier e-mobilności
He, he. Może nie Nokia, ale skromnie się przyznam, że mam Motorolę
Tez mam Motorolę ale to takie Volvo w dzisiejszych czasach