S
Klienci chyba mają jeszcze trochę cierpliwości skoro TMY dalej jest najlepiej sprzedającym się BEV na świecie 😊 a lifting tuż tuż… Narazie to inni gonią króliczka 🤭może Tesla weźmie przykład i zrobi to samo, bo te betatesty trochę za długo trwają i być może klientom kończy się cierpliwość.
Fakt. Najgorsze uwierzyć w swoją „samozajebistość”… kto z nas dziś korzysta z telefonów Nokia???tak też mam taką nadzieję, jednakże tempo zmian jakie narzucają chinole jest niesamowite i nawet Tesla będzie musiała się z tym zrównać jeżeli nie chce zostać z tyłu. łaska pańska na pstrym koniu jedzie![]()
tak to jest dobry przykład, takie współczesne memento mori dla elektrogigantówkto z nas dziś korzysta z telefonów Nokia???
He, he. Może nie Nokia, ale skromnie się przyznam, że mam MotorolęFakt. Najgorsze uwierzyć w swoją „samozajebistość”… kto z nas dziś korzysta z telefonów Nokia???
Tez mam Motorolę ale to takie Volvo w dzisiejszych czasachHe, he. Może nie Nokia, ale skromnie się przyznam, że mam Motorolę