Calvert1971
Zadomawiam się
Oglądałem go w salonie….i tak zauroczył moją żonę, że nagle przekonała się do BEV i zaczęła namaiwac do uruchomienia procedury załatwienia ze wspólnotą ladowania w garażu 🙂
O, czyli gdzieś jest. Najbliższy mojej lokalizacji salon twierdzi, że "może" będzie do obejrzenia do końca miesiąca. Tak samo mówili w lutym.Oglądałem go w salonie….i tak zauroczył moją żonę, że nagle przekonała się do BEV i zaczęła namaiwac do uruchomienia procedury załatwienia ze wspólnotą ladowania w garażu 🙂
Stoi do obejrzenia w salonie Bemo Motors w PoznaniuO, czyli gdzieś jest. Najbliższy mojej lokalizacji salon twierdzi, że "może" będzie do obejrzenia do końca miesiąca. Tak samo mówili w lutym.
Salony FORDA w Krakowie. Aktualnie są w trakcie rejestracji testówekO, czyli gdzieś jest. Najbliższy mojej lokalizacji salon twierdzi, że "może" będzie do obejrzenia do końca miesiąca. Tak samo mówili w lutym.
Fotele bardzo wygodne i fajne, ale egzemplarz, który oglądałem miał AGRy. Jakość wykończenia nie jakas szczegolnie premium i wykwintna ale przyzwoita.Jak oceniacie jakość wnętrza? Plastiki, ekoskóra, wygoda foteli itp.
Certyfikat AGR (Aktion Gesunder Rücken) to znak jakości przyznawany przez niemieckie Stowarzyszenie na Rzecz Zdrowych Pleców, które zrzesza ponad 150 tysięcy specjalistów, takich jak lekarze i fizjoterapeuci, zajmujących się problemami kręgosłupa. Certyfikat ten jest przyznawany produktom, które zostały uznane za ergonomiczne i przyjazne dla pleców, co oznacza, że wspierają prawidłową postawę, zapobiegają urazom pleców i szyi oraz minimalizują dolegliwości bólowe wynikające z nieprawidłowej pozycji.A co to jest AGR?
Fotele wygodne, wnętrze dość przyjemne, ergonomiczne, ale materiały ... po taniości to zrobili, ale za to są szczerzy - plastik identyfikuje się z plastikiem, a nie z czymś innym.Jak oceniacie jakość wnętrza? Plastiki, ekoskóra, wygoda foteli itp.