JareG
Pionier e-mobilności
Mogliby się pomodlić, żeby łysemu włosy odrosły.. większa szansa
Trochę się uspokoiłem. Może nie będzie tak źle z tym prądem.
Pozdrawiam
Mogliby się pomodlić, żeby łysemu włosy odrosły.. większa szansa
Tylko czasem się może okazać że pierwsza jak firma dostanie już tą dotację to do tego czasu inflacja powróci już do normalnościDotacja Moj Elektryk to nowa nazwa tarczy antyinflacyjnej dla uzytkownikow elektrykow.
Prawda. 397 jest oznaczone jako Mode4-DCTyle, że zapewne większość tych punktów to słupki AC, a te mają niższą cenę od DC i to znacznie.
Pozdrawiam
I to jest fajna cena - tym bardziej, że ładowarka prawie 3x szybsza od takiej 'zwyczajowej' (=40-50kW). Chciałbym tyle płacić(...)
Średnia: 2.12 PLN
Nie tak dużo, nie? ;-) W końcu to przecież DC.
Dla porównania Tesla Supercharger oferuje 1.55 PLN / kWh DC 150kW+ bez abonamentów.
Czyli co? Klęcznik i pod każdą ładowarką zdrowaśki. Akurat jest na to czas! A skoro powierzają całą elektrownie w moc NMP, to co? taką małą ładowareczką się nie zajmie?
No przecież - Turów poszedł na test...Jak już ludziom tak palma odbija, to już mnie nic nie zdziwi. Rozumiem dewotka, facet co mu w życiu nie wyszło, lub duchowny, bo to jego.. no powołanie. Ale tu mamy Dyrektora co jest takim profesjonalistą, iż bez tego lamentu nic nie potrafi zrobić.
Tylko czekać by w intencji potencji Izery wystąpił do Centrali, o ile już ten fakt nie miał miejsca?
A to że kasa pójdzie w p zdu to wina diabła. A diabeł jakie imię ma to wiadomo
Może nie kilkaset ale nabywca raczej spory.Gdzie czytałeś o podwyżkach kilkuset procentowych na prąd?