Ceny nowych niro

vwir

Pionier e-mobilności
chociaż chyba wyjdzie taniej niż sensowny agregat
Jeśli dobrze pamiętam to coś w okolicach 2tys pln (dość dawno temu). Przy czym - tak jak pisałem - przeżył już dwa moje elektryki. Obecnie nadjeżdża trzeci. Gdybym przy kazdej zmianie samochodu miał patrzeć żeby miał V2L to bardzo mocno ograniczałoby mi to wybór. Nie mówiąc o wyższym koszcie.
nie każdy chce agregat (smród, hałas)
No właśnie - jak pisałeś - zależy od potrzeb. Ja swojego użyłem jakieś 3-4 razy przez 5 lat. Jestem w stanie wytrzymać rzadziej niż raz na rok ten hałas czy smród.

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Czasy zmieniają się z jednej strony może się okazać, że UE zacznie wymagać V2L na producentach, a z drugiej ceny magazynów tak spadną, że na potrzeby domu zrównają się z cenami dobrych agregatów z AVR.

deniro

Zadomawiam się
V2L dziala rowniez w wersji M. W menu opcja jest wystarczy dokupic przejsciowke na alli za 100 i smiga :)
Jak miałem zastępczą M to adapter z Lki nie reagował a w menu nie było opcji włączenia V2L, udowodnij zdjęciowo to może uwierzę.

pbr

Posiadacz elektryka
Czasy zmieniają się z jednej strony może się okazać, że UE zacznie wymagać V2L na producentach, a z drugiej ceny magazynów tak spadną, że na potrzeby domu zrównają się z cenami dobrych agregatów z AVR.
To akurat wątpliwe, prędzej V2G tak jak już się to zaczyna dziać w Chinach