Rok temu auto kosztowało 229 kupiłem 60k taniej i jeszcze 27k dotacja, wiec może ten koń zapracuje na siebieTyle że nie wiesz czy to dołek, czy początek spadków cen.
Za rok może wyjść, że dałeś się zrobić w konia....
Rok temu auto kosztowało 229 kupiłem 60k taniej i jeszcze 27k dotacja, wiec może ten koń zapracuje na siebieTyle że nie wiesz czy to dołek, czy początek spadków cen.
Za rok może wyjść, że dałeś się zrobić w konia....
A za rok może kosztować 149 np.Rok temu auto kosztowało 229
Ja mam L i sobie chwalę. Miałem zastępczy w wersji M z HP i tech i różnica jest znacząca. Lka jest dużo lepiej wyciszona bo ma klejone szyby przednie, było wyraźnie ciszej przy wyższych prędkościach ale też w mieście jak tramwaj przejeżdzał lub motocykl. Lusterko w środku jest fotochromatyczne a w Mce nie było. No i dla mnie rewelacja i często korzystam to V2L. Kilka razy nie było prądu w domu i mnie uratowało. Dużo lepiej też się prezentują te czarne plastiki w połysku na zewnątrz. Sądziłem że będą się rysować ale od 1,5 roku nic złego się nie dzieje. Ponadto są czujniki parkowania z przodu z wizualizacją fajna sprawa, powinna być w każdym aucie > 150k. Ponadto czujnik martwego pola i ostrzeganie o ruchu poprzecznym, sądziłem że to bajer, ale wiele razy ostrzegał gdy wyjeżdzałem z parkingu gdy coś nadjeżdża.Czy warto dopłacić do Kia Niro EV L ? Czy te dodatki są tego warte i przydatne ?
Mocno zastanawiam się nad zakupem auta z 2023.
To zalezy od Twoich potrzeb, ja mam L-kę i nie wyobrażam sobie mieć MkiCzy warto dopłacić do Kia Niro EV L ? Czy te dodatki są tego warte i przydatne ?
Mocno zastanawiam się nad zakupem auta z 2023.
Użyłeś toto chociaż raz, z faktyczną taką potrzebą?Też wybrałem L, wg mnie warto było dopłacić, w szczególności za V2L.