Ceny nowych niro

adamusek

Posiadacz elektryka
Tyle że nie wiesz czy to dołek, czy początek spadków cen.
Za rok może wyjść, że dałeś się zrobić w konia....
Rok temu auto kosztowało 229 kupiłem 60k taniej i jeszcze 27k dotacja, wiec może ten koń zapracuje na siebie ;)

Ev3

Pionier e-mobilności
Rok temu auto kosztowało 229
A za rok może kosztować 149 np.
Ale oczywiście masz rację, tak można czekać do śmierci, więc jak potrzebowałeś kupić, to był dobry moment.

PaRa

Zadomawiam się
Czy warto dopłacić do Kia Niro EV L ? Czy te dodatki są tego warte i przydatne ? Mocno zastanawiam się nad zakupem auta z 2023.

PaRa

Zadomawiam się
Czy warto dopłacić do Kia Niro EV L ? Czy te dodatki są tego warte i przydatne ?
Mocno zastanawiam się nad zakupem auta z 2023.

deniro

Zadomawiam się
Czy warto dopłacić do Kia Niro EV L ? Czy te dodatki są tego warte i przydatne ?
Ja mam L i sobie chwalę. Miałem zastępczy w wersji M z HP i tech i różnica jest znacząca. Lka jest dużo lepiej wyciszona bo ma klejone szyby przednie, było wyraźnie ciszej przy wyższych prędkościach ale też w mieście jak tramwaj przejeżdzał lub motocykl. Lusterko w środku jest fotochromatyczne a w Mce nie było. No i dla mnie rewelacja i często korzystam to V2L. Kilka razy nie było prądu w domu i mnie uratowało. Dużo lepiej też się prezentują te czarne plastiki w połysku na zewnątrz. Sądziłem że będą się rysować ale od 1,5 roku nic złego się nie dzieje. Ponadto są czujniki parkowania z przodu z wizualizacją fajna sprawa, powinna być w każdym aucie > 150k. Ponadto czujnik martwego pola i ostrzeganie o ruchu poprzecznym, sądziłem że to bajer, ale wiele razy ostrzegał gdy wyjeżdzałem z parkingu gdy coś nadjeżdża.
Nic tylko brać Lkę :D

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Jak pamiętam to wersja L zawsze była optymalna + czasami jakiś pakiet techniczny.

pbr

Posiadacz elektryka
To zalezy od Twoich potrzeb, ja mam L-kę i nie wyobrażam sobie mieć Mki