Chyba chcę zamówić, ale nigdy nie miałem leasingu...

nabrU

Moderator
Gdzie wziąłeś ten GAP i mozesz zdradzić ile kosztował?

Mieszkam w UK więc takie info Ci się raczej w PL nie przyda.

macieeq

Zadomawiam się
No właśnie ja bym się spodziewał że tak powinien wyglądać GAP, a nie jakaś konkretna kwota. Gdzie wziąłeś ten GAP i mozesz zdradzić ile kosztował?
Ja brałem na 4 lata - 100 tys zł, wyszło ~3500 w ingreen360 😉

macieeq

Zadomawiam się
Odezwałem się do polismate (kontakt dostałem na privacy) tam oferta jest sporo lepsza niż w ingrown (przynajmniej ubezpieczenie)
Zazwyczaj finalnie każdy ma lepszą ofertę niż konkurencja, jeśli zwrócisz się do niego z ofertą konkurencji 😅 U mnie w inGreen360 wyszło taniej niż w Polismate, warto sprawdzać indywidualnie.

szakiri

Nowy na Forum
Hejka jestem tu nowy i w sumie to mój pierwszy wpis tutaj gdyż kupując Tesle zacząłem poszukiwać dobrego forum :) Przeglądając wątek zauważyłem duże zainteresowanie GAPem. Nie będę ukrywał ze od 15 lat działam w tej branży ubezpieczeniowo-kredytowej i mogę parę wskazówek doradzić. Bedę tutaj bazował na firmie DEFEND GAP gdyż tam mamy jako agenci najwięcej opcji aby zejść z marży dla klienta . Przykładowo składka wyjsciowa dla auta ( Tesla ) wartość 240 tys brutto przy sumie ubezpieczenia 150 tys na 5 lat wynosi 5140zl. Przy max znizkach dla klienta moge dac 3084zl a to juz robi najlepsza oferte na rynku. Czemu tak chetnie schodze z marży ? Moja działalność opieram na długofalowości i jeśli ktoś będzie zadowolony to wróci z innymi potrzebami ( np oc/ac, mieszkanie/dom, życie, kredyty itp ). Mogę tez zrobić symulacje aby tylko ktos mógl dac jako kontroferte i ponegocjować. Na zakończenie dodam ze w Hestii czy w Warcie jest tez mozliwosc zejscia z ceny ubezpieczenia skladki komunikacyjnej do 25% od wyjsciowej majac u nich życiowke albo przenoszac do nich. Oczywiscie nie zachecam do rezygnacji od swoich agentów ale zawsze można porównywac :)
Jesli zainteresowałem zachecam do kontaktu na priv aby nie robic tu spamu. Finalizacja w tych czasach oczywiscie online wiec odległośc nie ma znaczenia

Attachments

• MAX-1.pdf
    546,2 KB · Liczba wyświetleń: 0
  • MAX-3.pdf
    546,2 KB · Liczba wyświetleń: 0