Przegub to mobilny nie ogarnie.Jak w temacie, 10tyś przebiegu i już słychać przegub? Mówię o ruszaniu przy mocnym lewoskręcie? Pewnie zgłoszę i teraz w okolicach Katowic muszę jechać czy mobilny ogarnie?
Szybko poszło! Dużo startowałeś ze skręconymi kołami?Jak w temacie, 10tyś przebiegu i już słychać przegub? Mówię o ruszaniu przy mocnym lewoskręcie? Pewnie zgłoszę i teraz w okolicach Katowic muszę jechać czy mobilny ogarnie?
Nigdy nie startowałem ze skręconymi kołami bo wiem jak się to konczy.
To w końcu jak?Mówię o ruszaniu przy mocnym lewoskręcie?
Jak sprawdzić kiedy się przedni silnik włącza?
Oj nie czepiaj się, startowanie to dynamiczne ruszanie a zwykłe wolne ruszanie na skręconych kołach to nieodzowna część jazdy.To w końcu jak?
Przeguby nie trzeszczą nieobciążone. To musi być coś innego. Miałem niedawno robiony przegub w Passacie i nawet przy maksymalnie skręconych kołach jak spokojnie ruszałem/skręcałem to nic nie było słychać. Dopiero obciążenie większym momentem wywoływało efekt.Oj nie czepiaj się, startowanie to dynamiczne ruszanie a zwykłe wolne ruszanie na skręconych kołach to nieodzowna część jazdy.
Wskoczyłem na rondo i patrząc na S3xy widziałem że silnik przedni nie pracuje natomiast stuki przy nieco szybszej jeździe po rondzie występują. Przy wolnej cisza. A może to sprężyna?