Ja nie mogę chill , tak bylo też w Tm3 .. Próbowałem wielokrotnie i tak mam i tyle .
Plaid a Sport tu różnicy wielkiej nie wyczuwam w normalnym przyśpieszaniu .W Plaid grzeje się ponoć caly czas bateria do optimum?
Dawno nie próbowałem , musze sprawdzić..
Tesla wymienia podzespoły i się nie certoli, chyba że trafimy na narodowy czynnik ludzki , który jest na nie, bo nie .
Ale jak pytam ludzi czy nawet tu są opisy, to tylko w sporadycznych przypadkach marudzą jak klient coś zgłasza ..
U mnie na razie same dobre doświadczenia z X
PS Ad komunikat o zawieszeniu to faktycznie nie jest on transparentny i nie mamy w sumie pokazanej pozycji . Ja wywalam geolokalizację co jakiś czas bo sama jak gdyby z siebie potrafi zapamiętać . Sexy też nie pokazuje.
PS Psa : No pojechałem na Plaid i tak jak Chill wygładza łagodząc uspokajająco, tak Plaid wygladza Sport ale w drugą stronę i to czuć . Jest ostro ale łagodniej z mocą chyba jak w Sport z tym że bardzo trudno utrzymać sie w ramach przepisów
Edit no i mi puka ? Ale czy na pewno .Po zatrzymaniu i ostry zakret w lewo z szybkim ruszaniem tak jakby puk, puk , puk, mniej jak co sekunde Pukało po prawej ..
Próbowałem potem to na parkingu wywołać i nie udało się .Albo mam udzieloną obsesje albo faktycznie ...?