Ciekawe rozwiązanie do otwierania bramy

chewbacca

Posiadacz elektryka

slaveq

Pionier e-mobilności
A ile ten homelink kosztuje? I do homelinka muszę kupić dodatkowy adapter pod napęd bramy. No i muszę jechać do serwisu żeby mi go zamontowali a trochę km mam.

chewbacca

Posiadacz elektryka
A ile ten homelink kosztuje? I do homelinka muszę kupić dodatkowy adapter pod napęd bramy. No i muszę jechać do serwisu żeby mi go zamontowali a trochę km mam.
koszt homelinka to w serwisie tesli chyba koło 1200zł ale kojarzę, że widziałem używki w okolicach 500zł na allegro. Jeżeli jesteś w stanie samemu zamontować urządzenie z podanego przez siebie linka to z montażem homelinka też nie powinieneś mieć problemu :)

pmlody

Pionier e-mobilności
koszt homelinka to w serwisie tesli chyba koło 1200zł ale kojarzę, że widziałem używki w okolicach 500zł na allegro. Jeżeli jesteś w stanie samemu zamontować urządzenie z podanego przez siebie linka to z montażem homelinka też nie powinieneś mieć problemu :)
A homeljnka nie trzeba aktywować w serwisie?

slaveq

Pionier e-mobilności
No to 1200 zł zostaje w kieszeni (różnica w cenie nadajnik + odbiornik homelink) a czy uda mi się zamontować to urządzenie to właśnie o tym było moje pytanie. Poza tym nawet jeśli bym chciał homelink to nadal muszę jechać do Warszawy aktywować to ustrojstwo a tutaj wystarcz się wpiąć w jakiś przewód co daje napiecie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Kupiłem za ok 100 taki przekaźnik pod wifi i skonfigurowa)em HomeLife i paszczą otwieram
"Hej Google, otworz bramę "
A GOGGLE do nie :"Podaj kod"
to ja: podaję

Mozna wybrac pod jaki program podchodzi czy TUYa czy Homelife itd..
DO TEGO WIDZIMY na telefonie itp i mamy komunikat czy brama jest otwarta czy zamknieta ( u mnie to przydatne bo czasem całą noc zostawialem otwartą

Tylo przykład na szybka https://allegro.pl/oferta/sterownik-do-bramy-garazowej-lite-wifi-ewelink-12233547877

Last edited: