Ciemne felgi

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Siemanko,

Ubolewam mocno, że dla wersji LR, a w szczególności modelu 3 nie ma dostępnych żadnych ciemnych felg.

Mega podobają mi się felgi dostępne dla modelu y lub modelu 3 w wersji perf.

Pytanko czy zostawialiście oryginalne felgi czy może kupowaliście jakieś inne? Polecacie coś? Czy felgi z modelu Y podejdą czy jednak zły rozmiar?

gim-kg

Pionier e-mobilności
Siemanko,

Ubolewam mocno, że dla wersji LR, a w szczególności modelu 3 nie ma dostępnych żadnych ciemnych felg.

Mega podobają mi się felgi dostępne dla modelu y lub modelu 3 w wersji perf.

Pytanko czy zostawialiście oryginalne felgi czy może kupowaliście jakieś inne? Polecacie coś? Czy felgi z modelu Y podejdą czy jednak zły rozmiar?
Standardowe z AERO są ciemne.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja swoje zimówki też aluminiowe, prysnąłem z puszki i 2 rok ok, a jak coś odpryśnie to psikne i po sprawie. No ale ja nie przeżywam jak "mrówka okres" relacji z samochodem :)

lookash_c

Pionier e-mobilności
Ja swoje zimówki też aluminiowe, prysnąłem z puszki i 2 rok ok, a jak coś odpryśnie to psikne i po sprawie. No ale ja nie przeżywam jak "mrówka okres" relacji z samochodem :)
Niektórzy mogą oczekiwać wyższych doznań estetycznych niż ów "standard Tesli" ;-)

Bronek

Pionier e-mobilności
To niech sobie kupią czarne, problemu nie ma. Profesjonalne lakierowanie itp jest też dostępne. Można zamówić nawet w USA czy od Tesli... Kto broni?
Jest tych firm od groma.
Pierwsza z brzegu.
https://odnawianiefelg.pl/malowanie-felg/
Można sobie zażyczyć cuda z kryształkami Swarowskiego

kARPIU

Fachowiec
Taki kolor zrobilem we wroclawiu w Styl Auto. Mam jesscze czarne letnie i chetnie bym jeden komplet sprzedal. Z czujnikami bluetooth oczywiscie gdyby byl ktos zainteresowany. Mam w sumie dylemat, sprzedac nowy model (cieższe ale bardzie earodynamiczne) czy starszy model (lżejsze ale mniej oplywowe)🤔

Attachments

• 1621946796867.jpg
    1621946796867.jpg
    2,3 MB · Liczba wyświetleń: 120
  • 20210413_181610.jpg
    20210413_181610.jpg
    2,7 MB · Liczba wyświetleń: 120
Last edited: