Co poprawiono.

elektryk

Pionier e-mobilności
Z filmu Nylanda:
-maksymalna głośność audio mniejsza, za to lepszy bas,
Nyland mówił w filmie że to pewnie dlatego że miał otwarte drzwi, Tesla automatycznie ścisza muzę jak się otwiera drzwi, bardzo mi się ta funkcja przydaje w garażu podziemnym, żeby nie karmić sąsiadów moją muzą.

slack

Fachowiec
Nyland mówił w filmie że to pewnie dlatego że miał otwarte drzwi, Tesla automatycznie ścisza muzę jak się otwiera drzwi, bardzo mi się ta funkcja przydaje w garażu podziemnym, żeby nie karmić sąsiadów moją muzą.

"Even when the doors are closed..."

nabrU

Moderator
Brak przełączników za kierownicą to 'pikuś', ale że też jeszcze nikt nie zaczął narzekać na haptyczne sterowanie w kierownicy jak to miało miejsce przy rodzinie ID od VW :p:ROFLMAO:. Będzie wesoło...

inter

Pionier e-mobilności
Firma z Bułgarii słyne przyciski SEXY, wypuści lada moment brakujące kierunkowskazy.
Aktywuje kierunkowskazy lub reflektory. Symbole na nim wskazują również, że wycieraczki przedniej szyby mogą być również obsługiwane z nim.
tesla-model-s-lenkrad-hebel-nachruestung-740x425.jpg

inter

Pionier e-mobilności
W filmiku Car Wow z jazdy testowej gdzie jeździli starą i nową 3ką gość mówi że audio bardzo głośne.
Tak, i dodatkowo lepsze basy, co mogły spowodować dwa mniejsze suby. I przeniesione na podszybie tylnego okna. Przez co zwiekszył sie kufer z tyłu.

elektryk

Pionier e-mobilności
Brak przełączników za kierownicą to 'pikuś', ale że też jeszcze nikt nie zaczął narzekać na haptyczne sterowanie w kierownicy jak to miało miejsce przy rodzinie ID od VW :p:ROFLMAO:. Będzie wesoło...
Gość z Car Wow się do tego odniósł, ponoć jest inaczej rozwiązany haptic feedback, ale zobaczymy jak więcej osób się wypowie.

inter

Pionier e-mobilności
Gość z Car Wow się do tego odniósł, ponoć jest inaczej rozwiązany haptic feedback, ale zobaczymy jak więcej osób się wypowie.
Chwalił, że działaja duzo lepiej i czuć wibracje zwrotne i jest lepiej jak w S i X. Nie sądzę, żeby tak wtopili jak VW.