Siostra Irena
Posiadacz elektryka
Ufff, bo jakby nie było, to tesla w ramach akcji serwisowej dodaje “jaśka” na gumkę - przyczepianego do kierownicy 🫢😉A nie przepraszam chyba nie chciałem tego widzieć, jednak jest 🥳
Ufff, bo jakby nie było, to tesla w ramach akcji serwisowej dodaje “jaśka” na gumkę - przyczepianego do kierownicy 🫢😉A nie przepraszam chyba nie chciałem tego widzieć, jednak jest 🥳
Opisywał wrażenia z jazdy testowej EX30, w Barcelonie. Można sobie obejrzeć na jego kanale.Nie wiem jakie volvo ma, ale ja jestem bardzo zadowolony. Ani to sport ani pływa, jest idealnie jak dla mnie wyważone.
Lepiej chyba przestać czytać forum. W moim Y przednie drzwi przestały się domykać po tym jak przeczytałem że u kogoś jest taki problem.A nie przepraszam chyba nie chciałem tego widzieć, jednak jest 🥳
no i pięknie! filtr HEPA w TMY to jest coś, z czym nigdy nie chciałbym się pożegnać przy zmianie autaPojawiło się info, że w nowych Tm3 jest upgrade i pojawił się filtr HEPA.
![]()
UPDATE: Tesla hints at HEPA for Model 3 Highland
Update 4:14 p.m.: We are now hearing reports that a Tesla employee who posted the graphic of a Model 3 interior with HEPA air filter qualities may have been misleading. We are waiting for Tesla to officially confirm whether the image shared was misleading. We have updated the headline and...www.teslarati.com
Niestety facio nie mówi w jakim trybie są.To światła drogowe czy mijania ?