za styl 100%: no ale żeby tym na codzień, to nie wiem...
PatiEK_PL Zadomawiam się niedziela at 21:34 #11 za styl 100%: no ale żeby tym na codzień, to nie wiem...
Vicek Użytkownik niedziela at 22:26 #12 Alternatywa dla tego auta to rower elektryczny, ale zimą pada na głowę. Ile zostaje z człowieka na rowerze jak ktoś w niego wyjdzie autem?
Alternatywa dla tego auta to rower elektryczny, ale zimą pada na głowę. Ile zostaje z człowieka na rowerze jak ktoś w niego wyjdzie autem?
nabrU Moderator Yesterday at 12:18 #13 Specyfika miejsca użytkowania sprawia, że jest na to popyt. W Amsterdamie np. tego (czy Renault Twizy) pełno jest
Specyfika miejsca użytkowania sprawia, że jest na to popyt. W Amsterdamie np. tego (czy Renault Twizy) pełno jest
p0li Pionier e-mobilności Yesterday at 12:35 #14 u mnie po okolicy tez kilka sie kreci - dzieciaki 16+ dojezdzaja sobie na zajecia do gimbazjum
Vicek Użytkownik Yesterday at 12:36 #15 Jako uzupełnienie transportu publicznego i rowerowego w miastach to czemu nie. Popatrzcie na samochody obok was w korku - 90% to jedna osoba w aucie i 1m3 pustej przestrzeni (albo więcej w suwach).
Jako uzupełnienie transportu publicznego i rowerowego w miastach to czemu nie. Popatrzcie na samochody obok was w korku - 90% to jedna osoba w aucie i 1m3 pustej przestrzeni (albo więcej w suwach).
T TomRS Pionier e-mobilności Yesterday at 13:00 #16 Po Poznaniu jeździ takie coś - świetny pojazd na miasto