consigliero
Pionier e-mobilności
Lubię jak coś działa jak powinno
Zgoda, tylko VW navi działa delikatnie mówiąc średnio nie tylko w rodzinie ID tylko w ogóle w samchodach grupy VAG (piszę z mojego 'Tiguanowego' doświadczenia). Plus dostaje aktualizacje 2 razy w roku więc realnie nie nadąża za update'ami Google MapsLubię jak coś działa jak powinno
Ile jest gwarancji na ID3 ? Bo chyba niedlugo przekroczysz 100kkm ? I do tego czasu nie naprawili Ci wszystkiego ?Nie udało się uchwycić siedmiu siódemek ale w pewnym momencie Sprawdzając przebieg udało się taki numer złapać
Nie udało się uchwycić siedmiu siódemek ale w pewnym momencie Sprawdzając przebieg udało się taki numer złapać
Ile jest gwarancji na ID3 ?
Znaczy się co mieli naprawić? Zasadniczo czekam na koniec historii z OTA, może kiedyś się doczekam. Auto jeździ, czasem nawet człowiek ma szczęście jak dzisiaj i skończyło się na wyciągnięciu blachy ale zrobiłem to w miejscu gdzie była szansa na naprawę . Jutro uciekamy z koszmarnego regionu Hiszpanii , oczywiście koszmarnego dla nas. Wybrzeże od Kartageny w górę to jakiś koszmar architekta, niby jedziemy nad morzem ale go nie widzimy.My już wiemy gdzie są fajne miejscówki , teraz uciekamy w kierunku Saragossy. Ładowanie dalej w cenie kempingu, gdyby tylko mój syn powiedział że materac ma dziurkę byłoby superIle jest gwarancji na ID3 ? Bo chyba niedlugo przekroczysz 100kkm ? I do tego czasu nie naprawili Ci wszystkiego ?