Witam mam problem z ogrzewanie w mojej corsie-e , klimatyzacja ustawiona na max (hi) , nawet po nagrzaniu auta brak ogrzewania w aucie , co może być powodem , jaka usterka , ?
Witam mam problem z ogrzewanie w mojej corsie-e , klimatyzacja ustawiona na max (hi) , nawet po nagrzaniu auta brak ogrzewania w aucie , co może być powodem , jaka usterka , ?
Natomiast poza „eco” zużycie prądu na grzanie rośnie dramatycznie i jak dobrze pamiętam to są to +/- 3kw przy temperaturze zewnętrznej w okolicach 5st. C :-(
Natomiast poza „eco” zużycie prądu na grzanie rośnie dramatycznie i jak dobrze pamiętam to są to +/- 3kw przy temperaturze zewnętrznej w okolicach 5st. C :-(
grzalki maja ok 2kW i grzeja dosc krotko - do nagrzania kabiny a potem obnizaja moc - jak ktos jest ciekawy mozna sobie carscanerem podejrzec ile idzie na HVEC
nie mam grzanych foteli ani kierownicy , jest problem , słyszałem że po 22r auta , nie maja tego problemu , że ponoć jest inny soft , i ogrzewanie działa prawidłowo.
nie mam grzanych foteli ani kierownicy , jest problem , słyszałem że po 22r auta , nie maja tego problemu , że ponoć jest inny soft , i ogrzewanie działa prawidłowo.
Roczniki 2020 miały akcje przywoławczą producenta oprogramowania pompy ciepła, bywają wadliwe pompy.Przerabiałem to , poza tym Eco w zimę się nie sprawdza .
U mnie w e208 (praktycznie te same bebechy co Corsa) grzeje w Eco (tylko wolniej rozgrzewa). Natomiast klimatyzacja w Eco nie wydala przy wysokich temperaturach (tak gdzieś powyżej 33-34 stopni).