Coś mnie tu ciągnie jak magnes Y

Giaur77

Fachowiec
Było tu parę postów o zakupie TMX, więc chciałbym zareklamować swoją ofertę odstąpienia TMX Plaid (biały, 6 miejscowy) 😉

ypl

Pionier e-mobilności
no to jak masz 197 cm i TM3 Ci pasuje, to muszę koniecznie sprawdzić jak się w tym siedzi, tym bardziej, że to ma być auto tylko dla mnie, czyli stricte for fun, tak jak był Mustang, używane codziennie, ale kwestie bagażnika, miejsca z tyłu itp są nieistotne, bo Mustangiem też nigdy z rodziną nie jeździłem. Jeszcze jak napisałeś "Natomiast w 3 czuje się przyklejony do drogi i sztywny jak w gokarcie. Przy skręcaniu to już zupełnie totalnie inaczej." to już mnie coraz bardziej przekonuje, bo właśnie takie auta lubię i Mustang wymagał wielu przeróbek, żeby tak się prowadził. Kurcze, dzięki za ten opis, w sumie to byłoby super: TMY LR żony na wyjazdy rodzinne, a dla mnie mega zabawka TM3P :)
Ja po opisie Michała dokładnie to samo zacząłem rozważać, nie czekać co tesla wprowadzi wkrótce tylko zamawiać TM3P, ale żona mi dzisiaj zaczęła pukać w głowę, że zwariowałem kompletnie na punkcie tesli, bo biegam od rana i próbuję zracjonalizować sprzedaż 5er i zakup dla siebie TM3P for fun. Trochę mi kubeł zimnej wody wylała jak mnie zapytala czym na narty będziemy jeździć i że dach box do 5er mamy. Ehhh

ypl

Pionier e-mobilności
Rozszerzony Autopilot za 20k. A z mojego ciasnego garażu i tak wyjeżdża raz na 10 prób. O wjechaniu nie mam co marzyć.

która nie działa, gdy masz włączony alarm (czujnik przechyłu/wstrząsu)
Jak to? U mnie działa, zostawiam na mieście i włączone jest żeby się kabina nie zrobiła cieplejsza niż 30 stopni, to alarm mi wtedy nie działa jak mam to włączone?

hunter

Zadomawiam się
Trochę mi kubeł zimnej wody wylała jak mnie zapytala czym na narty będziemy jeździć i że dach box do 5er mamy. Ehhh
No właśnie , takiego kubła się boję.
A co z Y 7 osobowym ktoś coś że na jesieni ma być dostępny ? Możliwe te plotki są ?

Michal

Moderator
A co z Y 7 osobowym ktoś coś że na jesieni ma być dostępny ? Możliwe te plotki są ?

hunter

Zadomawiam się

ypl

Pionier e-mobilności
Od innych aut odpada, czy co?
Mamy Thule Motion XL XT, oczywiście pasuje do różnych aut, ale jak w tesli takie coś zamontować?

krzyss

Pionier e-mobilności
Dach nie grzeje nawet w duże upały, jeśli odpalisz klimę 15 minut przed jazdą
Jak odpalasz klimę 5 minut przed jazdą, to szkło wciąż jest gorące i grzeje
W korku jak jade to mi grzeje … ja za tym nie przepadam. Dlatego mam mate i dodatkowa folie srebrna zeby odbijalo promienie, i tak na wysokosci glowy jest sporo cieplej niz przy szyii