COTY 2025

ELuk

Pionier e-mobilności
Dominuje francuska myśl techniczna 😉👍🤣
Wybór dziennikarstwa, czyżby Ktoś miał wątpliwości jak to się odbywa? 🤣
To trochę tak jak ze „złota piłka”.

Robsonics

Posiadacz elektryka
Tesla mnie ani „grzeje ani ziębi”, tym bardziej „highland”. Ale Twój koment wskazuje na ból 4L na hasło Tesla 🤣🤣🤣
Nazywaj to jak chcesz. Nie mam nic personalnego do Tesli, ale to moja reakcja na hype na Teslę.
Po prostu uważam, że są ciekawsze i lepiej zrobione auta. A już nieraz się spotkałem w sieci z pytaniami "Jaki elektryk, tylko nie Tesla?" A odpowiedzi "Tesla".
Lub jeszcze lepiej - "Jaki elektryk lepszy, X czy Y", nie ma tam wymienionej żadnej Tesli, a w odpowiedziach "Weź Teslę"...
No bez jaj...

ELuk

Pionier e-mobilności
Ok, rozumiem Twoją argumentację, tyle że w przypadku mojego komentarza o tych „wyborach”, nawet wzmianki o Tesli nie było, a Twoja reakcja w tej sytuacji wskazała na hejterskie nastawienie 😉✌️😎

nabrU

Moderator
Zamiast się tu kłócić, powinniśmy się cieszyć, że miejsca na pudle zajmują EV a nie ICE

karol.kar

Pionier e-mobilności
Nazywaj to jak chcesz. Nie mam nic personalnego do Tesli, ale to moja reakcja na hype na Teslę.
Jednak masz.
Akurat hype na Teslę jest dużo mniejszy niż hejt na te markę.
W Twoim wykonaniu szczególnie widać jakieś zaślepienie tego hejtu, tutaj i komentarze pod artykułami elektrowozu.

To jest tylko i wyłącznie odpowiedź na Twój komentarz jaki zacytowałem, a nie do tego co wrzuciłeś na początku. Osobiście w pompie mam te wszystkie konkursowe ustawki dziennikarzy i nigdy mnie to nie interesowało.