JareG

Pionier e-mobilności
No to i ja złożyłem papiery, wczoraj po godz. 16, a dziś mam zwolnienie - w niecałe 24h, i to sobotę :)

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Po prostu sie cieszę, że coś na tym świecie działa tak jak powinno :) A że trwało to parę godzin dłużej, to jakoś to przeżyję 🤣

Pozdrawiam

krzyss

Pionier e-mobilności
Po prostu sie cieszę, że coś na tym świecie działa tak jak powinno :) A że trwało to parę godzin dłużej, to jakoś to przeżyję 🤣

Pozdrawiam
U nas bys zlozyl, odrzucili by bo przecinka nie bylo, wyslal bys drugi raz to by juz byl przedawniony podpis…
Kiedys w urzedzie skarbowym zgubili moje dokumenty i szli w zaparte ze nie skladalem oswiadczenia… a ja zgubilem potwierdzenie. Za trzy dni znalalazlem i poszedlem do naczelniczki… to mnie przepraszala 15minut 😂

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
A ja już nawet zdążyłem skorzystać :) Praga jest piękna! Ale Metallica przyćmiła wszystko!
IMG_7452.jpeg

IMG_7515.jpeg

sd tosia

Posiadacz elektryka
Właśnie ćwiczę podpisywanie z użyciem https://moj.gov.pl/nforms/signer/signDocument i po wybraniu pliku stwierdza, że można go podpisać, natomiast po kliknięciu "podpisz" pojawia się błąd 500. Mają problemy po stronie serwera, czy coś robię nieok?

krzyss

Pionier e-mobilności

sd tosia

Posiadacz elektryka
Serwer działa. Wysyłam piwoszom z południa podpisany cyfrowo wypełniony pdf, fotki obu stron teslowego certyfikatu i obie strony dowodu rejestracyjnego. Się zobaczy co dalej.