Czy białe wnętrze w nowej Tesli Model Y Juniper jest trwałe? Warto dopłacać?

danielm

Pionier e-mobilności
Mam białe, niewentylowane. Łatwo się od spodni brudzą, ale łatwo też doczyścić wilgotną szmatką z mikrofibry.

Białych wentylowanych foteli bym jednak nie kupił. Będzie się w tych mikro-dziurkach zbierał brud i za nic w świecie tego nie doczyścisz. Szare bym rozważych, ale białych zdecydowanie nie.
czarne wybrudzą się tak samo, tyle że nie będziesz widział

pik

Zadomawiam się
Podbijam temat. Już trochę czasu minęło odkąd są dostępne białe perforowane fotele. Stoję właśnie przed wyborem. Czy czyszczą się tak samo łatwo jak nieperforowane? Może się ktoś z użytkowników wypowiedzieć?

macieeq

Fachowiec
Podbijam temat. Już trochę czasu minęło odkąd są dostępne białe perforowane fotele. Stoję właśnie przed wyborem. Czy czyszczą się tak samo łatwo jak nieperforowane? Może się ktoś z użytkowników wypowiedzieć?
U mnie od miesiąca użytkowania nie widać żadnych szczególnych zabrudzeń, czyszczenie póki co łatwe i bezproblemowe.
Nie mam niestety porównania do wcześniejszych foteli, gdyż jest to moja pierwsza tesla.

Osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru białego wnętrza i konfigurując raz jeszcze wybrałbym tak samo 😉

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie wiem na ile to trn sam material ale mam 2,5 roku i OK 4 x lekko czyszczone/konserwowane preparatami Colourrock to ok 20 minut
Nie zauwazyle aby brud się zbierał w dziurkach Może mamy po prostu czyste ubrania ?

eimi

Pionier e-mobilności
Przetestujcie sobie wodę z Ludwikiem w psikadle i miękka szmatkę, będziecie zaskoczeni jak to czyści, nie tylko biała tapicerkę w Tesli ale wszystkie plastiki