Czy to faktycznie jest wersja Performance?

Grooby78

Zadomawiam się

eimi

Pionier e-mobilności
Na zrzucie ekranu jest dual motor podkreślone, więc performance. Zaciski i felgi mogły być zmienione. Mogę się tylko domyślać, że zaciski są od zwykłej wersji żeby koła 18"/19" wchodziły - dla mnie byłby to nawet plus (komfort)

Tylko ten rocznik nie powinien mieć jeszcze chyba czarnych klamek i listew, tylko chromowane.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ludzie wtedy mieli marzenie że czarne m. In wyszczupla i oklejali chromy. Moda jak czarne baterie w łazienkach itp...
Może to ?
Drzwi bez dekoru , to by sie zgadzało
Ładowarka dodana też piano black jw ok

Ratt

Posiadacz elektryka
To jest wiejski tuning. Performance przed HL nie miała homologacji na hak. To zwykły LR AWD którego ktoś "przerobił" zewnętrznie optycznie na P. Nawet metalowych nakładek nie ma na pedałach :)

cooler

Pionier e-mobilności
Dzień dobry.

Zacząłem się rozglądać za Teslą 3 może i w wersji Performance i trafiłem na ogłoszenie:
Sprzedawca twierdzi, że to Performance, ale nie ma czerwonych zacisków ani felg 20”.
Dlatego mam tutaj pytanie do szanownego grona o rozwianie lub potwierdzenie moich wątpliwości.

Za wszelkie spostrzeżenia z góry dziękuję.
Performance nie miała możliwości dołożenia haka. To był jeden z 2 powodów dla którego nie wzialem P - drugim były właśnie brak możliwości założenia kół 18 z aerohubs.
Naciągacz i tyle, chyba że to auto z hameryki, tam chyba pierwsze P były na 18...Gdzieś widziałem dragrace i była taka wersja (ale oczywiście bez haka). Takie wynalazki odradzam.

Grooby78

Zadomawiam się
Dziękuję za odpowiedzi. No właśnie coś mi tu nie pasowało z tymi detalami. Tak myślałem, że ktoś chciał upodobnić inną wersję do Performance. Tylko dziwne, że na ekranie komputera pokazuje ją jako Performance. Auto jest z Austrii.

Ratt

Posiadacz elektryka
Tu masz z mojej TM3P:
Od razu widać że ten z ogłoszenia to jakiś "ulep".

Attachments

• Screenshot_2025-01-06-14-36-50-438_com.teslamotors.tesla.jpg
    Screenshot_2025-01-06-14-36-50-438_com.teslamotors.tesla.jpg
    159,2 KB · Liczba wyświetleń: 1 040

Ratt

Posiadacz elektryka
A najlepsze jest to:
1736171243314.png

koniec gwarancji 2027 albo 192 000 km a na liczniku 101 000 km i gwarancja wygasła.
TRZYMĆ SIĘ Z DALEKA !!!!