Ratt
Posiadacz elektryka
A czemu w apce już nie jest? I tym razem przyjrzałem się dokładnieMnie zastanawia czemu ten pierwszy w ekranie ustawień Tesli jest jako performance (dual motor z podkreśleniem) ?
A czemu w apce już nie jest? I tym razem przyjrzałem się dokładnieMnie zastanawia czemu ten pierwszy w ekranie ustawień Tesli jest jako performance (dual motor z podkreśleniem) ?
Mozna sobie kupić tak jak i spojler z karbonuMnie zastanawia czemu ten pierwszy w ekranie ustawień Tesli jest jako performance (dual motor z podkreśleniem) ?
Flamastrem namalował czerwoną kreskę na ekranieMnie zastanawia czemu ten pierwszy w ekranie ustawień Tesli jest jako performance (dual motor z podkreśleniem) ?
Imho to jest perf. A hak nie determinuje tego. Po prostu hak jest ulepem i nie używałbym tego w żadnym razie do ciągnięcia czegokolwiek:Dzień dobry.
Zacząłem się rozglądać za Teslą 3 może i w wersji Performance i trafiłem na ogłoszenie:
Sprzedawca twierdzi, że to Performance, ale nie ma czerwonych zacisków ani felg 20”.
Dlatego mam tutaj pytanie do szanownego grona o rozwianie lub potwierdzenie moich wątpliwości.
Za wszelkie spostrzeżenia z góry dziękuję.
Przeszczepili MCU z wersji perf? Pewnie grzebali w sofcie i bóg wie co jeszcze.Mnie zastanawia czemu ten pierwszy w ekranie ustawień Tesli jest jako performance (dual motor z podkreśleniem) ?
Szerszy kontekst:Po prostu hak jest ulepem i nie używałbym tego w żadnym razie do ciągnięcia czegokolwiek:
To nie mój, ja mam z tyłu zamiast dual motor huskiego. Ale ma czerwony językOstatnio jakiś wysyp frankenbuildów jest, jak jechałem rano trasą to musiałem oczy przetrzeć bo nie wiedziałem na co patrzę.
-Całe auto model 3 highland jak nic, przód zdecydowanie RWD lub AWD
-kołpaki photon 18 😅
-doklejony spojler carbon, no bo czemu nie
-brak dyfuzora z przodu i tyłu, ale ok
- *HIT* dual motor z czerwonym podkreśleniem 🤣🤣🤣
A później nie wiadomo co to za ulep jest
Przyznać się, kto nim jechał i ile błędów zrobiłem![]()