Cześć jak w temacie
ciastek Pionier e-mobilności 23 Jan 2023 #2 Nie mogę znaleźć jednoznacznego stwierdzenia na stronach Tesli, jak również obecny interfejs w samochodzie nie wyświetla które stacje są odbierane cyfrowo, lecz jestem pewien, że Model Y posiada DAB, gdyż taki jest wymóg EU.
Nie mogę znaleźć jednoznacznego stwierdzenia na stronach Tesli, jak również obecny interfejs w samochodzie nie wyświetla które stacje są odbierane cyfrowo, lecz jestem pewien, że Model Y posiada DAB, gdyż taki jest wymóg EU.
ciastek Pionier e-mobilności 15 May 2023 #5 ciastek said: jak również obecny interfejs w samochodzie nie wyświetla które stacje są odbierane cyfrowo Click to expand... Nie wiem, czy to coś nowego (2023.12.5), czy wcześniej nie zauważyłem, ale interfejs wyświetla stacje DAB.
ciastek said: jak również obecny interfejs w samochodzie nie wyświetla które stacje są odbierane cyfrowo Click to expand... Nie wiem, czy to coś nowego (2023.12.5), czy wcześniej nie zauważyłem, ale interfejs wyświetla stacje DAB.
D DużyŁoś Fachowiec 15 May 2023 #6 Są stację które maja w opisie DAB, dokładnie jak ciastek zaprezentował.