Czytanie wiadomosci nie dziala 2023.32

Boko

Fachowiec
Czesc
Zauwazylem ze od aktualizacji 2023.32 przestalo mi dzialac czytanie wiadomosci? Czy wiecie cos moze jak to naprawic? Od razu potwierdzam-
1) robilem restart
2) robilem zmiane jezyka

piotrazz

Posiadacz elektryka
Czesc
Zauwazylem ze od aktualizacji 2023.32 przestalo mi dzialac czytanie wiadomosci? Czy wiecie cos moze jak to naprawic? Od razu potwierdzam-
1) robilem restart
2) robilem zmiane jezyka
Wiadomości=sms z telefonu podpiętego przez Bluetooth? Zakładam, że sprawdziłeś czy włączona jest opcja dostępu do wiadomości? Jaki OS telefonu? iOS (iPhone) czy android? Aktualizacja telefonu była wykonywana ostatnio?

Ratt

Posiadacz elektryka
Czesc
1) robilem restart
2) robilem zmiane jezyka
Sprawdź w połączeniu BT w telefonie pozwolenia na dostęp do kontaktów wiadomości itp. To tu jest problem (w telefonie a nie w sofcie Tesli).

Pabloss

Posiadacz elektryka
Właśnie zauważyłem na ekranie mam update do pobrania. Jadę do domu to zaciągnę, ale nie wiem co to - czy soft czy mapy.

Boko

Fachowiec
Z BT wszystko ok. Dziala dyktowanie czy wydawanie komend. Nie dziala samo odczytywanie wiadomosci

Ratt

Posiadacz elektryka
Z BT wszystko ok. Dziala dyktowanie czy wydawanie komend. Nie dziala samo odczytywanie wiadomosci
No właśnie :) Działa Tesla -> telefon a nie działa telefon -> Tesla czyli nie ma uprawnień w telefonie.