[Dane o ładowarkach] Mapa, lista, historia ładowania i dostępności z UDT

umcus

Pionier e-mobilności
Kurczę, muszę się kiedyś przejechać na Kauflanda i zobaczyć jak to działa. Tylko mam lekką awersję do tych parkingowych oszustów.

@Michal Popraw literówkę, bo w oczy kole :) Strona używa cookie do monitorowania wejść oraz pokzywania mapy jeśli się na to nie zgadzasz, wyjdź i nie wracaj.

Michal

Moderator
@Michal Popraw literówkę, bo w oczy kole :) Strona używa cookie do monitorowania wejść oraz pokzywania mapy jeśli się na to nie zgadzasz, wyjdź i nie wracaj.
done

bragyou

Posiadacz elektryka
Kurczę, muszę się kiedyś przejechać na Kauflanda i zobaczyć jak to działa. Tylko mam lekką awersję do tych parkingowych oszustów.

W sumie powinno być też cookies ;)

sh95

Fachowiec

Taki mały niuans:

W środę w EIPA pojawiło się +100 ładowarek Lidlowych i z Kauflandu, dlatego taki wynik. Ale - wg tego co sprawdziłem, w większości to nie były nowe ładowarki, tylko dodatkowe złącze. W większości dotychczasowych lokalizacji Lidl pokazywał 60kW CCS + 22kW Type2. A te ładowarki są 2x60kW + 22kW Type2. Teraz uzupełnili ten drugi point 60kW, stąd taka duża liczba się pojawiła :)

Nie mniej Lidl odpala w ostatnich tygodniach całkiem sporo nowych lokalizacji. Kaufland również. U mnie na dzielni w Gdyni niestety nadal jedno i drugie wyłączone.

nabrU

Moderator