Nie wiadomo nic, bo jedni na tym skorzystają, a inni stracą. Więc zawsze będzie ktoś niezadowolony. Po co drążyć wrażliwy temat przed wyborami.Oczywiście. Mój komentarz był prześmiewczy.
W przyszłym roku wchodzą (w Polsce) taryfy dynamiczne, a my nic nie wiemy. Wszystkie informacje są z portali branżowych jako zapowiedź, a koncerny energetyczne milczą.
Nie wiadomo dosłownie nic.
Pompy ciepła mają coś w stylu "smart energy source", samochody można ładować dzięki OCPP, a nic nie ma, nawet serwera testowego nie ma. Przecież nikt z konsumentów na ślepo w to nie wejdzie bez jakiejś chociażby wstępnej analizy
Byłem today years old kiedy się dowiedziałem, że Octopus był w Polsce od końca zeszłego roku gdzieś do marca obecnego.Octopus jest obecny m. in.
na rynku niemieckim więc może i do PL kiedyś trafi. Czego Wam życzę![]()
Z doniesień prasowych wynika, że w najbliższym czasie pracę ma stracić około 270 osób z krakowskiego oddziału. Natomiast "pozostała część zespołu do jesieni pożegna się z firmą. Pracownicy otrzymują, oprócz ustawowego okresu wypowiedzenia, także dodatkowo cztery miesięczne pensje".