Darmowe instrukcje naprawy Tesla

Michal

Moderator
Podobno można za darmo pobrać instrukcję naprawy samochodów marki Tesla. Wcześniej subskrypcja kosztowała $3000 / rok.
Ps Należy się najpierw zalogować.

Ps. Sam tego nie sprawdzałem, więc jeśli komuś się uda / nie uda, to będę napiszcie proszę tutaj.

Robmal

Posiadacz elektryka
Zastanawiam się czy to nie będzie tak, że teraz jest za 0. Minie rok i z automatu przedłużą subskrypcje ale wtedy już płatną. Posługujemy się przecież naszym kontem do którego każdy ma podpięta kartę.

Michal

Moderator
No oczywiście, bo Elon jest jak jakiś Plus/Play/Orange i tylko czeka, żeby nas naciągnąć na kasę za subskrypcję :p

p0li

Pionier e-mobilności
No oczywiście, bo Elon jest jak jakiś Plus/Play/Orange i tylko czeka, żeby nas naciągnąć na kasę za subskrypcję :p
ee no przeciez ze nie, przeciez nikt nie musi zaplacic za EVSE
a nie, czekaj ....

Michal

Moderator
No weź, można Tesli nie lubić (nie wiem w sumie dlaczego, ale chyba można), ale posądzanie ich to takie tanie sztuczki jak dawanie za darmo, a później dowalanie opłaty :)

Bronek

Pionier e-mobilności
No weź, można Tesli nie lubić (nie wiem w sumie dlaczego, ale chyba można), ale posądzanie ich to takie tanie sztuczki jak dawanie za darmo, a później dowalanie opłaty :)
Dali za darmo:
Ładowanie
Premium łączność
0,5 sek do setki (za drugim razem za kasę)
Tanio było FSD? Chyba 5 tys $?
Haczyki - frunk
Dywaniki-frunk
NEMA niebieskie
Ambient w kieszeniach
Wypychanie lędźwi pasażera.
I...
Zabrali albo każą płacić (coś tam też dodali, jak grzanie kierownicy ,sklejone szybki, electricklapę popsutą)
Chamstwo i poróbstwo, sodomia i gomoria....

Last edited:

ELuk

Pionier e-mobilności
„Nie lubienie” Tesli to stan umysłu. Podobnie jak bezkrytyczne fanbojstwo.
Zastanawia mnie tylko dlaczego niektórych, uwiera ta Tesla jak kamień w bucie, a jeżdżą przecież doskonałymi produktami innych marek. Nie musieliby w ogóle zaglądać do wątków z tym szrotem Teslą.
No chyba że boli ich nawet to, że inni Teslą jeżdżą, a powinna ta firma z tymi autami i z tym wariatem jej właścicielem Muskiem zniknąć ze świata. Życie byłoby prostsze 😉

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak było z ebikami, hulajnogami, wcześniej z automatycznymi szybami, klimą i skrzyniami biegów.
A co więcej, nasi nawet poduszki wyjmowali z samochodów , bo ponoć same nagnminnie wybuchały. Itd.
Naród tak ma "Tu jest Polska lub (.....)".
Przyczyn wiele, jedna z nich to zazdrość nie tyle o sam przedmiot czy rozwiązanie ale ze ktoś miał odwagę i po prostu to ma. Im jest to nowsze, rzadsze, oryginalne, inne tym więcej drażni... Itp itp.
Liczą się tylko negatywne cechy prawdziwe lub wydumane.
W stosunku do mnie zaczęło się od roweru składanego marki Flaming, i długich włosów...