Długi weekend z Warszawy nad Morze. S7 czy A1?

sh95

Posiadacz elektryka
@sh95 super nowa funkcjonalność. Jak jest zapamiętywany wybór? Chciałem przeklikać na kompie a potem odpalić w aucie ale chyba muszę przeklikać od początku w aucie?
Ciasteczko się ustawia, nie ma kont, żeby przechodziły dane pomiędzy przeglądarkami :) Niestety musisz na nowo w aucie zrobić.

Michciu94

Zadomawiam się
tylko najgorszy wyjazd z Warszawy do Płońska - same remonty.

Ja celuje w pierwszą ładowarkę w Elblągu na Moya po 1.99zl. Y LR z rowerami, 310km do ładowarki powinno mi jeszcze z 10% zostać.
Moya działa bez problemów po 1,99zł - idzie maksymalną prędkością 120kWh - aplikacja Elocity. Jak masz abonament GreenWay to masz nowe stacje przy Pasłęku.

rawier

Posiadacz elektryka
Hej,
ja co prawda mieszkam nad morzem, odradzam przyjazdu z racji zapowiadanej beznadziejnej pogody, ale jak już jedziecie i potrzeba na bieżąco sprawdzać dostępność ładowarek, to może pomogę.
Rozumiem że z racji korków generowanych przez tłumy wczasowiczów odradzasz przyjazd 😂. Na szczęście pogodynka wciąż pokazuje fajną pogodę - może nie będzie 30C, ale słońce ma się codziennie pojawiać na niebie. Mnie nie zniechęciłeś 😉

sh95

Posiadacz elektryka
Rozumiem że z racji korków generowanych przez tłumy wczasowiczów odradzasz przyjazd 😂. Na szczęście pogodynka wciąż pokazuje fajną pogodę - może nie będzie 30C, ale słońce ma się codziennie pojawiać na niebie. Mnie nie zniechęciłeś 😉
Nie będzie ani 30C, ani nawet 20C. No może chwilowo, dopiero w niedzielę. Do tego temp wody w zatoce to około 14C, sztorm, jak dziś. Ale powodzenia ;)
Korki mnie już zasadniczo nie dotyczą. Nie poruszam się samochodem na co dzień :p

OldSeb

Posiadacz elektryka
tylko najgorszy wyjazd z Warszawy do Płońska - same remonty.
Nie ma dramatu aktualnie, większość odcinków wąsko ale dość prosto, zawijasów które były jeszcze 2-3 miesiące temu już nie ma. Problematyczna może być nieco jazda przepisowe 50-70 bo większość traktuje ten odcinek jako pełnoprawną ekspresówkę jadąc 120km/h + VAT co prowokuje wiele nieprzyjemnych sytuacji.

rawier

Posiadacz elektryka
Nie będzie ani 30C, ani nawet 20C. No może chwilowo, dopiero w niedzielę. Do tego temp wody w zatoce to około 14C, sztorm, jak dziś. Ale powodzenia ;)
Korki mnie już zasadniczo nie dotyczą. Nie poruszam się samochodem na co dzień :p
Temperatura wody mnie nie przeraża, a fala to jeszcze większy fun. :) Bardziej mnie zmartwiła niedawna wiadomość o dziwnych przypadkach z dronami, które nie wiadomo dlaczego nagle traciły komunikację i wykonywały dziwne manewry, często kończące się wodowaniem lub twardym lądowaniem:eek:. A chciałem sobie trochę polatać...

sh95

Posiadacz elektryka
Temperatura wody mnie nie przeraża, a fala to jeszcze większy fun. :) Bardziej mnie zmartwiła niedawna wiadomość o dziwnych przypadkach z dronami, które nie wiadomo dlaczego nagle traciły komunikację i wykonywały dziwne manewry, często kończące się wodowaniem lub twardym lądowaniem:eek:. A chciałem sobie trochę polatać...
Dużej fali przy brzegu w Trójmieście nie będzie, bo w 95% wieje od lądu. Tylko głowę urywa. Co innego na otwartym morzu np we Władku.

A zakłócenia GPS to fakt, ponoć wiele dronów spadło w zeszły weekend. Trzeba żyć z takim sąsiadem. Tutaj info o zakłóceniach GPS:

BTW: odradzam zbliżać się z telefonem na Mierzei Wiślanej do ruskiej granicy. Jak złapie roaming to płaci się 18zł z 1MB danych.

Najnowsze dyskusje