do MAROKO Teslą

krzyss

Pionier e-mobilności
taki pomysł mi chodzi po głowie ...

czy ktoś był Teslą w Maroko ?

jakieś podpowiedzi ?

PS. tak wiem, że SuC są darmowe w Maroko - to jeden z powodów mojego pomysłu :D
Szalone ale czemu nie :)
Do Grecji dojedziesz, w hotelach pewnie sie uda 230V dostac… wiec powodzenia !

Olecki

Posiadacz elektryka
Masz dwie trasy do wyboru - albo przez Hiszpanię albo do Włoch i promem do Maroko. Przez Hiszpanię trochę daleko ale jak lubisz dużo jeździć to ok.

Michal

Pionier e-mobilności
Jak już pojedziesz, to zobacz to miejsce, gdzie mają budować największą farmę PV i wiatraki dla UK ;)

ELuk

Pionier e-mobilności
Teoretycznie była, bo przed przewrotem prezydent był rzekomo wybrany demokratycznie. A nie był?
To może jednak puczyści mają rację? 🤔

Michal

Pionier e-mobilności
Była ;) Rzekomo ;)
Ja tam kiedyś czytałem, że to nadal kolonia francuska, bo źródło uranu do ich reaktorów. Ale to z 10 lat temu. Później już się nie interesowałem tematem.

consigliero

Posiadacz elektryka
Też rozpatruję taki plan. Byliśmy motocyklem, byliśmy samochodem, to teraz może czas na elektryka. Minimum trzy tygodnie powinno wystarczyć na taką wycieczkę. Turcja jest też jako alternatywa.

Electron

Nowy na Forum
Granica w Ceucie z Marokiem nie wyglada zachęcająco. Szturmy grup migrantów od strony Maroka powodują, że pogranicznicy są tam dość bojowo nastawieni.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Masz dwie trasy do wyboru - albo przez Hiszpanię albo do Włoch i promem do Maroko. Przez Hiszpanię trochę daleko ale jak lubisz dużo jeździć to ok.
Byłem Teslą w Kadyksie w Hiszpanii. Z Gdyni. SR+. Maksymalny zasięg 300 km na autostradzie. ZERO PROBLEMÓW i bardzo komfortowo! Darmowe ładowanie w Hiszpanii pod Lidlami i innymi marketami. W centrach handlowych darmowe przy opłaceniu parkingu. Chciałem nawet promem do Maroka podjechać. Polecam. Pic: Gibraltar IMG_8882.jpeg