Szalone ale czemu nietaki pomysł mi chodzi po głowie ...
czy ktoś był Teslą w Maroko ?
jakieś podpowiedzi ?
PS. tak wiem, że SuC są darmowe w Maroko - to jeden z powodów mojego pomysłu![]()
Kolega to widział mapę ?Szalone ale czemu nie
Do Grecji dojedziesz, w hotelach pewnie sie uda 230V dostac… wiec powodzenia !
A potem będzie jak w kraju na południowy wschód (Niger) „we love Putin” 🤣… zobacz to miejsce, gdzie mają budować największą farmę PV i wiatraki dla UK![]()
He he sorry, z Turcja mi sie pozajaczkowalo 🤪Kolega to widział mapę ?
Gdzie Grecja gdzie Maroko ???
Włochy i prom to dodatkowy dzień zmarnowany i dodatkowe koszty - wg mnie nie ma sensuMasz dwie trasy do wyboru - albo przez Hiszpanię albo do Włoch i promem do Maroko. Przez Hiszpanię trochę daleko ale jak lubisz dużo jeździć to ok.
z Hiszpanii do Hiszpanii [Ceuta] popłyniesz - później zabawa z granicą ale od 2019 roku nie ma durnego papieru wjazdowego i wjazd przez granicę jest normalnyA Hiszpania sprawdźcie czy promy kursują, bo Hiszpanie mają jakiś konflikt z Marokiem
taki pomysł mi chodzi po głowie ...
czy ktoś był Teslą w Maroko ?
jakieś podpowiedzi ?
PS. tak wiem, że SuC są darmowe w Maroko - to jeden z powodów mojego pomysłu![]()
Byłem Teslą w Kadyksie w Hiszpanii. Z Gdyni. SR+. Maksymalny zasięg 300 km na autostradzie. ZERO PROBLEMÓW i bardzo komfortowo! Darmowe ładowanie w Hiszpanii pod Lidlami i innymi marketami. W centrach handlowych darmowe przy opłaceniu parkingu. Chciałem nawet promem do Maroka podjechać. Polecam. Pic: GibraltarMasz dwie trasy do wyboru - albo przez Hiszpanię albo do Włoch i promem do Maroko. Przez Hiszpanię trochę daleko ale jak lubisz dużo jeździć to ok.