Dodatkowy wyświetlacz przed kierownica

darekme

Nowy na Forum
to ze mam najważniejsze parametry samochodu jak prędkość i status autopilota przed sobą dużymi fontami a nie muszę patrzec na ukos w ekranik na środku

Bronek

Pionier e-mobilności
PO 2,5 roku kompletnie nie czuje potrzeby tego czegoś ala mój wieś tuning przd oczami.
Nawet HUDa nie lubię.
Mam natomiast pretensje, że cyferki i literki oraz kontrolki Tesla robi co raz mniejsze i nieedytowalne, tak jakby Muskowi wzrok sie na strośc polepszał. No i, że prawa strona Internetowa jest znacznie mniejsza od tej jaka była kiedyś

cooler

Pionier e-mobilności
Mam natomiast pretensje, że cyferki i literki oraz kontrolki Tesla robi co raz mniejsze i nieedytowalne, tak jakby Muskowi wzrok sie na strośc polepszał. No i, że prawa strona Internetowa jest znacznie mniejsza od tej jaka była kiedyś
Cholercia, a myślałem ze tylko mi się tak wydaje...Działa Wam lokalizacja w przeglądarce? np google maps, plugshare pokazują gdzie jest samochód?

cooler

Pionier e-mobilności
Ale to była lokalizacja z GPS samochodowego, jak w smartfonie, precyzyjna. Działało na pewno bo korzystałem z plugshare i map Google jadąc do Turcji

cooler

Pionier e-mobilności
Kliknięcie na "celownik" strony PlugShare u mnie nie ustawia na moją wioskę . Start mialem z USA. Chyba przegladarka Tesli nie udostepnia lokalizacji?
W tym rzecz że udostępniała i po którymś update jak ktoś pisał na chrome przestała. Zgłosiłem do serwisu, sami mówili że to problem software