Dołożenie haka do modelu 3

PiotrS

Posiadacz elektryka
O matko… to nie wiadomo nawet jaka baterie wsadza ;)
Super ! Bedziesz zadowolony !
Liczę na baterię LFP.
W mieście ładowanie do 100% może fajnie wydłużyć zasięg.
Podobno też wolniej się degradują.

Myślę, że taką dostanę, bo Tesli się to bardziej opłaca.

krzyss

Pionier e-mobilności
Liczę na baterię LFP.
W mieście ładowanie do 100% może fajnie wydłużyć zasięg.
Podobno też wolniej się degradują.

Myślę, że taką dostanę, bo Tesli się to bardziej opłaca.
Do listopada naprawde moga duzo zmienic, ale bedziesz zadowolony, caly czas poprawiaja.
A VW pisal ze w grudniu 2020r wyda mega aktualizacje dla ID3 ktora wszystkie problemy magicznie naprawi.
I nie naprawili ;)
Ps. Wycieraczki automatyczne w tesli sa do pupy 😜

PiotrS

Posiadacz elektryka
Żeby tylko kasiorki na dotacje do listopada starczyło.
A z drugiej strony, może już do tego czasu leasingi z dopłatą ruszą 🤪
🤪🤪

PiotrS

Posiadacz elektryka
Może nie mam doświadczenia, bo nie kupuję nowych aut często (raczej jestem użytkownikiem długodystansowym), ale wydaje mi, że to bardzo drogo. Jakoś tak mam w pamięci, że hak w salonie kosztuje zwykle ok. 3 000 zł, a poza salonem 1/2 - 2/3 tej kwoty.
W Skodzie Superb hak kosztuje 3 600 zł, ale ten jest składany, mający dużą wartość dodaną, bo nie trzeba się bawić z wyciąganiem.

Nie mam doświadczeń z Volvo, BMW i Audi ;).

krzyss

Pionier e-mobilności
Może nie mam doświadczenia, bo nie kupuję nowych aut często (raczej jestem użytkownikiem długodystansowym), ale wydaje mi, że to bardzo drogo. Jakoś tak mam w pamięci, że hak w salonie kosztuje zwykle ok. 3 000 zł, a poza salonem 1/2 - 2/3 tej kwoty.
W Skodzie Superb hak kosztuje 3 600 zł, ale ten jest składany, mający dużą wartość dodaną, bo nie trzeba się bawić z wyciąganiem.

Nie mam doświadczeń z Volvo, BMW i Audi ;).
To pa tera:

K

Konto_skasowane_na_prosbe_2022-03-19

Gość
Cena haka jest przeciętna na chwilę obecną. Jedyne co, to konkurencja w tej cenie potrafi zrobić łatwiejsze użytkowanie = przez wysuwanie np. zwalniający przycisk w bagażniku.